Paulina97
Fanka BB :)
Jesli u kogoś dalej nie działa musi najpierw wkleić link w przeglądarce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze. Wierzę w to ❤ trzymam kciuki :-*Wiem o Waszych troskach i problemachprzeżywałam je razem z Wami, cieszyłam się razem z Wami i płakałam razem z Wami... A teraz będziemy cieszyć się i przeżywać razem
ja już stresa łapię, bo we wtorek mam wizytę... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i dzidzia ma się dobrze ♥
Witamu [emoji4][emoji4][emoji4]Hej, jestem z Wami od początku, ale się nie udzielałam. Mam na imię Gosia, 30 lat.
Termin mam na 20 grudnia, to moja trzecia ciąża. Mogę prosić o dostęp do wątku prywatnego, bo tu jakoś pusto się zrobiło a bardzo się przyzwyczaiłam do codziennego podczytywania Was
Z pewnością otrzymasz dostęp tylk o będziesz musiała troszkę poczekać [emoji846][emoji870]Hej, jestem z Wami od początku, ale się nie udzielałam. Mam na imię Gosia, 30 lat.
Termin mam na 20 grudnia, to moja trzecia ciąża. Mogę prosić o dostęp do wątku prywatnego, bo tu jakoś pusto się zrobiło a bardzo się przyzwyczaiłam do codziennego podczytywania Was
Ja tez mam w ten wtorek wizytę i boje się bardzo...Wiem o Waszych troskach i problemachprzeżywałam je razem z Wami, cieszyłam się razem z Wami i płakałam razem z Wami... A teraz będziemy cieszyć się i przeżywać razem
ja już stresa łapię, bo we wtorek mam wizytę... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i dzidzia ma się dobrze ♥
)Który tc ? Ja poznałam płeć w 12+5tc@zeberka89, witaj![]()
ja też dzisiejszai też nie mogę doczekać się dodania do prywatnego.
@Dagulina, nie bój nic - musi być dobrze
przyznam szczerze, że mam cichą nadzieję poznać płeć maleństwa (wiem, że to wcześnie, ale może coś się da podejrzeć)
tak prawdę mówiąc nie wiem dokładnie jak to się liczy, ale według kalkulatora Babyboom wychodzi równy 13tcKtóry tc ? Ja poznałam płeć w 12+5tc