A ja mam wątpliwości co do USG dopochwowego w 16 tyg. Szczerze to pierwszy raz sie z czymś takim spotykam... [emoji848][emoji848][emoji848]
I uważasz, ze nie będzie przez to usg widać ciąży w 16tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam wątpliwości co do USG dopochwowego w 16 tyg. Szczerze to pierwszy raz sie z czymś takim spotykam... [emoji848][emoji848][emoji848]
I uważasz, ze nie będzie przez to usg widać ciąży w 16tc?
Pytanie bylo inne [emoji848][emoji6]
Lubie wchodzić na ten wątek , bo uśmieję się że hoooo ;D może Ania uważa że jej ciąża jest większa niż 16 tydz i dlatego dopochwowo lekarz jej nie widział , bo to trzeba już wtedy przez brzuch ;D
Nie, pytanie było takie, czy usg dopochwowe wykryłoby ciążę w 16tc. Wiec odpowiadam jeszcze raz - tak, wykryłoby[emoji846]
No przecież mówiłam że pewnie coś koło porodu jest hihi masakraLubie wchodzić na ten wątek , bo uśmieję się że hoooo ;D może Ania uważa że jej ciąża jest większa niż 16 tydz i dlatego dopochwowo lekarz jej nie widział , bo to trzeba już wtedy przez brzuch ;D
Zawsze to może być czopŻyczę Ci abyś szybko dostala okresu! Może on cie przekona do tego ze w ciazy NIE jestes [emoji2356]!!!
I uprzedzajac Twoje pytanie, Twoj okres NIE będzie plamieniem implantacyjnym, będzie zwyczajnym okresm[emoji87][emoji86][emoji85]