reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
No to i ja wam sie pochwale. Moja 1612g Tosia. Zdrowa i z długimi na ponad 1,5tyg do przodu nogami [emoji173]️ jedna ze stop trzyma przy buzi. I to czym mi sie mocno wypycha to pupa [emoji23]
IMG_5204.JPG

Hej kochane [emoji3526] ja już po prenatalnych zdrowa dzidzia jak rydz! Ciągle myślę, nad imieniem do mojej córeczki [emoji7] Prenatalne tylko potwierdziły, że będzie dziewczynka. Waży już 418 g [emoji7] Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak dzisiaj [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Bardzo sie ciesze i gratuluję!! Rosnijcie zdrowo :)
A ja w szpitalu, że wzgl na cukier. Karmią podle, ale podobno ogniska echogenne w serduszku zniknęły u synka, więc coś na plus.
Super ze z serduszkiem juz dobrze. A jaki ten cukier masz ze lekarka tak nadwrażliwa?
Nie da sie!!! Księżniczka mała!! Jest poprostu cudna!! No no rośnie panna dla Filipa :D
No to i ja wam sie pochwale. Moja 1612g Tosia. Zdrowa i z długimi na ponad 1,5tyg do przodu nogami [emoji173]️ jedna ze stop trzyma przy buzi. I to czym mi sie mocno wypycha to pupa [emoji23]
Zobacz załącznik 990066
Zuch dziewczynka i podobna do mamy :) gratuluję Martua udanej foty i teraz czekamy az poznamy ja poza brzuszkiem :) duzo zdrowka dla was.

Ja Filipkowi robie milion zdjec dziennie.. Ciagle gapie sie w tel w galerie i na niego! Nie umiem sie nim nacieszyć a on tak błyskawicznie rosnie.
Usmiechy od ucha do ucha.
Cudne chwile.
IMG_20190625_180159.jpg

Dumna siostra
IMG_20190625_201709.jpg

Byla dzis przeszczesliwa bo poraz pierwszy przebierala pampersa oczywiście z samym siusiu :)

Wczoraj byla kupa petarda akurat cycowalismy sie i chciałam malego odlozyc na nasza koldre na lozku ale pomyslalam ze najpierw przebiore i dzięki Bogu bo mu wszystko plecami wylecialo i cala reke mialam w sosie musztardowym

@Maliina a już sama nie wiem jakie mam, poza tym że wg tabelek za wysokie rano. Teraz sobie sztucznie w szpitalu podniosłam jeden pomiar, bo się rozkleiłam i płakałam przez jakieś 15 min na 10min przed pomiarem. Każda rozmowa tel z kimś normalnym kończy się dla mnie łzami póki tu jestem, do tego głowa mnie boli bo jednak człowiek cały czas głodny... I pierwotnie miałam wychodzić w czwartek a już od przyjęcia twierdzą że zostaje na 3 noce czyli dopiero w piątek do domu:(
Kochana dasz rade. Robisz to dla malenstwa. Ja przezylam dwa pobyty w szpitalu majac corke w domu.. Inne zostawiaja jeszcze mniejsze dzieci.. Liczba zostawila z tatusiem 3 miesieczna corcie.. Damy rade bo kto jak nie my kobiety? Mnie tez czeka szpital i zabieg jak Cie to pocieszy. Lepiej zaradzic niz plakac pozniej ze mozna bylo cos zrobić to sie zaniedbalo.

reklama
Bardzo sie ciesze i gratuluję!! Rosnijcie zdrowo :)

Super ze z serduszkiem juz dobrze. A jaki ten cukier masz ze lekarka tak nadwrażliwa?

Nie da sie!!! Księżniczka mała!! Jest poprostu cudna!! No no rośnie panna dla Filipa :D

Zuch dziewczynka i podobna do mamy :) gratuluję Martua udanej foty i teraz czekamy az poznamy ja poza brzuszkiem :) duzo zdrowka dla was.
Dziękuję kochana! [emoji8][emoji8]

Do góry