reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania 2019!

Super! Cieszę się bardzo, my zdecydowaliśmy że jeżeli do września nic nie Będzie idziemy się bez do kliniki, daje sobie jeszcze czas w wakacje bo wakacje może coś się wydarzy. Ale jutro mąż ma badania nasienia.
Kurczę to może po prostu temp fiksuje będzie dobrze musi być!
No my się już staramy 3 lata parę lat wcześniej straciłam 3 razy rok po roku. Mi się wydaje że po prostu temp mierzona pod językiem i dlatego tak skacze bo nie wiem czy z takim samym uciskiem trzymam termometr pod językiem każdego dnia. Bo zasad się trzymam. Ale dla porównania przyszły cykl jeśli będzie potrzeba będę mierzyć w pochwie bo to będzie pewniejsze i wtedy zobaczę czy będą takie dziwne skoki temperatury.

reklama
Hej laski ja jeszcze w pracy ale dziś można wreszcie żyć bo temperatura na to pozwala :)
Dziś mam 19dc więc coraz dalej i w zasadzie od rana wodnisty śluz się skończył cały dzień sucho a teraz ciut takiego gęstego bialego i trochę pobolewanie w dole brzucha. Nie doszukuje się u mnie żadnych objawów bo to itak za wcześnie ale ja cały dzień na nogach jestem i zawsze było ok a dziś taki delikatny dyskomfort z powodu takich dziwnych odczuć bulowych.
Czy myślicie że to może być zagnieżdżanie jeśli owu była piątek/sobota max ??
Nie nastawiam się że się uda tym cyklem ale fajnie by było wreszcie

No my się już staramy 3 lata parę lat wcześniej straciłam 3 razy rok po roku. Mi się wydaje że po prostu temp mierzona pod językiem i dlatego tak skacze bo nie wiem czy z takim samym uciskiem trzymam termometr pod językiem każdego dnia. Bo zasad się trzymam. Ale dla porównania przyszły cykl jeśli będzie potrzeba będę mierzyć w pochwie bo to będzie pewniejsze i wtedy zobaczę czy będą takie dziwne skoki temperatury.
Z ręką nas sercu Ci mówię, że ja nigdy nie zawracalam uwagi na to jak uciskam termometr i czy zawsze robię to tak samo, wydaje mi się że nie. A zdarzały mi się dni gdzie trzy dni pod rząd miałam ta sama temperaturę.

Hej laski ja jeszcze w pracy ale dziś można wreszcie żyć bo temperatura na to pozwala :)
Dziś mam 19dc więc coraz dalej i w zasadzie od rana wodnisty śluz się skończył cały dzień sucho a teraz ciut takiego gęstego bialego i trochę pobolewanie w dole brzucha. Nie doszukuje się u mnie żadnych objawów bo to itak za wcześnie ale ja cały dzień na nogach jestem i zawsze było ok a dziś taki delikatny dyskomfort z powodu takich dziwnych odczuć bulowych.
Czy myślicie że to może być zagnieżdżanie jeśli owu była piątek/sobota max ??
Nie nastawiam się że się uda tym cyklem ale fajnie by było wreszcie
Za wcześnie na szukanie czegokolwiek , nie nakręcaj się bo oszalejesz do dnia spodziewanej @ ja nie miałam żadnych objawów zagnieżdżenia , byłam pewna że @ przyjdzie ,nie spodziewałam się akurat w tamtym cyklu ciąży , a jednak pokazała się 2 kreska , czego Tobie życzę

Z ręką nas sercu Ci mówię, że ja nigdy nie zawracalam uwagi na to jak uciskam termometr i czy zawsze robię to tak samo, wydaje mi się że nie. A zdarzały mi się dni gdzie trzy dni pod rząd miałam ta sama temperaturę.
Mi się tak zdarzylo że miałam 2 razy taka sama A później albo wyższa albo niższa. No nic będę nadal mierzyć i będę sprawdzać czy idzie do góry czy znowu spada na dół.

Dziewczyny tak do dziś wygląda ten mój dziwny wykres, niby od jutra lub piątku powinnam brać duphaston - od 18dc 2x1, a owu na to wygląda że nie było i nie ma. Testy wciaz negatywne. Temperatura jak widać, śluzu trochę dzisiaj raptem dopiero. Może tej owu nie będzie w tym miesiacu... Chociaż pęcherzyk w 9 dc jakiś był.... A boje się że wezmę ten duphaston za wcześnie i przyblokuje owu.....

Załączniki

• Screenshot_20190703-223817.png
    Screenshot_20190703-223817.png
    44,6 KB · Wyświetleń: 62
Dziewczyny tak do dziś wygląda ten mój dziwny wykres, niby od jutra lub piątku powinnam brać duphaston - od 18dc 2x1, a owu na to wygląda że nie było i nie ma. Testy wciaz negatywne. Temperatura jak widać, śluzu trochę dzisiaj raptem dopiero. Może tej owu nie będzie w tym miesiacu... Chociaż pęcherzyk w 9 dc jakiś był.... A boje się że wezmę ten duphaston za wcześnie i przyblokuje owu.....
A masz możliwość pójść do gin jutro lub w piątek żeby zobaczyć w jakiej wielkości jest pęcherzyk?

Za wcześnie na szukanie czegokolwiek , nie nakręcaj się bo oszalejesz do dnia spodziewanej @ ja nie miałam żadnych objawów zagnieżdżenia , byłam pewna że @ przyjdzie ,nie spodziewałam się akurat w tamtym cyklu ciąży , a jednak pokazała się 2 kreska , czego Tobie życzę
Cieszę się, że wciąż z nami jesteś w tym temacie i nie dajesz nam zwariować ;)

reklama
[/QUOTE]
Dziewczyny ja też z innej beczki czy któraś z Was nie miała uczucia ukluc w jajnikach? Obserwuje to już trzeci miesiąc, i są to takie ukucia jakby mi ktoś szpilek wbijal, nie może być związane z owu bo mam to np w czasie okresu A moje cykle są długie takie ponad 30 dni...
Ja tak mam i pobolewanie podbrzusza. Od 3 miesięcy w każdym cyklu. W pt idę z tym do ginekologa zobaczę co powie

Do góry