Smerfetka94
Fanka BB :)
Cholera ze zuzylam juz wszystkie paskowe 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 30 pare zlotych ,mega zdrozalaDziewczyny ile u was kosztuje badanie beta hcg? Ja płaciłam 60zl w Diagnostyce w Warszawie.
Aha,.zadnapo prostu infomacja ze poza organizmem, na zewnatrz.
Moze ma mniejsza czulosc
tak te ze zdjecia i na tym psakowym wyszła taka bardzo jasniutenka ledwo widoczna a na tym hcg nic wiec już sama nie wiem@kasiula34 robilas dzisiaj dwa testy?
Jak najbardziej jest nadzieja. Mój test w 1wszej ciąży wyszedł pozytywnie dopiero ponad tydzień po spodziewanej @A mi wg USG okres powinien nadejść wtorek środa. Jak nie nadejdzie to zrobię chyba dopiero wtedy test.... Może jeszcze jest nadzieja.... Skoro wczoraj wyszedł negatyw? Jak myślicie? Z jedynych objawów to mocne upławy.... Takie polwodniste.... Ale już chyba przestałam się nakręcać. Jeszcze do wczoraj miałam nadzieję a już teraz nastawiłam się na starania w nast. cyklu... Będzie to już 5 cykl. Tylko że w tym była piękna owulacja, żadnych plamień przy owu, celowaliśmy w najlepszym czasie.... Jak nie teraz to nie wiem kiedy![]()
Krótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .To jeszcze krótkoja od października odstawione tabletki antykoncepcyjne A od stycznia analizuje kalendarzyk
![]()
A czemu robiłaś amh? Lekarz Ci zalecił? Nigdy nie słyszałam o takim badaniu, dlatego pytam, dopiero na Internecie teraz przeczytałamKrótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .