reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
A mi wg USG okres powinien nadejść wtorek środa. Jak nie nadejdzie to zrobię chyba dopiero wtedy test.... Może jeszcze jest nadzieja.... Skoro wczoraj wyszedł negatyw? Jak myślicie? Z jedynych objawów to mocne upławy.... Takie polwodniste.... Ale już chyba przestałam się nakręcać. Jeszcze do wczoraj miałam nadzieję a już teraz nastawiłam się na starania w nast. cyklu... Będzie to już 5 cykl. Tylko że w tym była piękna owulacja, żadnych plamień przy owu, celowaliśmy w najlepszym czasie.... Jak nie teraz to nie wiem kiedy :(

A mi wg USG okres powinien nadejść wtorek środa. Jak nie nadejdzie to zrobię chyba dopiero wtedy test.... Może jeszcze jest nadzieja.... Skoro wczoraj wyszedł negatyw? Jak myślicie? Z jedynych objawów to mocne upławy.... Takie polwodniste.... Ale już chyba przestałam się nakręcać. Jeszcze do wczoraj miałam nadzieję a już teraz nastawiłam się na starania w nast. cyklu... Będzie to już 5 cykl. Tylko że w tym była piękna owulacja, żadnych plamień przy owu, celowaliśmy w najlepszym czasie.... Jak nie teraz to nie wiem kiedy :(
Jak najbardziej jest nadzieja. Mój test w 1wszej ciąży wyszedł pozytywnie dopiero ponad tydzień po spodziewanej @ ;)

Oj dziewczyny ja też już dużo testów zrobiłam w życiu;) lubię to podekscytowanie i czekanie na ta druga kreskę, gorzej, jak wychodzi jedna, ale też zawsze się pocieszam, że może za wcześnie test zrobiony:)

To jeszcze krótko ;) ja od października odstawione tabletki antykoncepcyjne A od stycznia analizuje kalendarzyk ;)
Krótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .

reklama
Krótko nie krótko, dla mnie to juz wieczność. W czwartek idę do mojej gin z wynikami, bo była długo na urlopie. Niby amh mam w normie ale jest to 6,80 dzis znów się naczytalam że ani powinno byc nie większe jak 3. .
A czemu robiłaś amh? Lekarz Ci zalecił? Nigdy nie słyszałam o takim badaniu, dlatego pytam, dopiero na Internecie teraz przeczytałam:) ale Ty młoda dziewczyna jesteś chyba sadzac po nicku:) I krótko się starasz, masz jeszcze sporo czasu ;) choć wiem jakie to jest frustrujace, mówi że się minimum rok trzeba się starać i jeśli się nie zachodzi to wtedy zacząć jakieś badania z chociaż wiem że kilka miesięcy i nic może ostro wkurzac:)

Do góry