Cluue
serca mam dwa :)
Z rana Beta zrobiona. Do 16:00 wynik.
Proszę o trzymanie kciuków !!!!
![]()
02.07 - Beta 14,5
05.07 - Beta 32,1
Teraz powinna wynieść Ok 1000 [emoji1307][emoji1307]
Powodzenia ! Trzymam kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z rana Beta zrobiona. Do 16:00 wynik.
Proszę o trzymanie kciuków !!!!
![]()
02.07 - Beta 14,5
05.07 - Beta 32,1
Teraz powinna wynieść Ok 1000 [emoji1307][emoji1307]
No to super. Ja mam dość niewdzięczną pracę i nie chce się dla nich narażać. Zwłaszcza,że nie można tutaj liczyć na lżejsze traktowanie z powodu ciąży. A i klimy nie maA no widzisz zdarzają się fajne szefowe [emoji6] u mnie w dziale tez jedna jest na zwolnieniu już. Ale ja chce pracować ile będę mogła
To nic tylko brać Norweżki za żony [emoji23]Ja też wychodzę z takiego założenia, że wiem że nie powinno się kąpać w temperaturze powyżej 35 stopni więc baseny termalne ciepłe odpadają tym bardziej sauna organizm i tak dostaje w kość bo zmienia się ciśnienie, a jeszcze tak, tutaj kobiety są dziwne, w sensie one więcej robią niż faceci, właścicielka mojego mieszkania to ona opiekuje się domem, pracuje, opiekuje się niepełnosprawnym dzieckiem i to ona kosi trawnik i naprawia elektryke, a facet siedzi i się opala na leżaku.wiele takich przypadków wymieniać.
![]()
Ja sie czuje dobrze ale mam lekki stres bo jutro bete powtarzam A w środę wizyta. Już się pochwalilismy rodzicom i boję się że za wcześnie.
Oj nie wiadomoTo nic tylko brać Norweżki za żony [emoji23]
No to super. Ja mam dość niewdzięczną pracę i nie chce się dla nich narażać. Zwłaszcza,że nie można tutaj liczyć na lżejsze traktowanie z powodu ciąży. A i klimy nie ma