Nie widziałam tego, kurczę, a ja,tu czekam i czekam :/ ok, to już rozumiemNapisała że beta 1,2.. więc myślę że teraz potrzebuje chwilę dla siebie.
reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Powiem Ci że ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tych testów owulacyjnych:-/ staram się trochę słuchać własnego ciała a one są dodatkiem.dzisiaj mam kłucie w tajnikach ale sluzu jeszcze mało więc chyba owu jeszcze przede mna:-)Ja powtórzyłam test ovu, i znów pojawiła się blada kreska, co oznacza że to jeszcze nie dziś, ale starać się nie zaszkodzi w czwartek idę do gin, mam nadzieję że będzie chociaż w stanie ni powiedzieć czy pecherzyk jest, był lub czy pękł
Takie mam może głupie pytanie-jesteście w stanie się przytulać codziennie W trakcie dni plodnych? Bo ja boję się przegapić owulacji ale nie mam ochoty codzinnie:-/ tak co 2-3 dni jest spoko:-) mam nadzieję że to wystarczy...
Hehehe no trochę ciężko tak codziennie ale co się nie robi dla bobasaPowiem Ci że ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tych testów owulacyjnych:-/ staram się trochę słuchać własnego ciała a one są dodatkiem.dzisiaj mam kłucie w tajnikach ale sluzu jeszcze mało więc chyba owu jeszcze przede mna:-)
Takie mam może głupie pytanie-jesteście w stanie się przytulać codziennie W trakcie dni plodnych? Bo ja boję się przegapić owulacji ale nie mam ochoty codzinnie:-/ tak co 2-3 dni jest spoko:-) mam nadzieję że to wystarczy...
Fado123
Są różne szkoły , mi mówili od 10dc co 2 dzień , nie codziennie bo plemniki słabe .Ja tak zaszłam w jeden dzień było przytulanie 2 razy a potem po 2 dniach i ciążaPowiem Ci że ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tych testów owulacyjnych:-/ staram się trochę słuchać własnego ciała a one są dodatkiem.dzisiaj mam kłucie w tajnikach ale sluzu jeszcze mało więc chyba owu jeszcze przede mna:-)
Mam pytanie jaki miałaś/masz śluz szyjkowy jeśli można wiedziećSą różne szkoły , mi mówili od 10dc co 2 dzień , nie codziennie bo plemniki słabe .Ja tak zaszłam w jeden dzień było przytulanie 2 razy a potem po 2 dniach i ciąża
NatS91
Ja używam Ovu View jest super moim zdaniem i darmowa. My staramy przytulać się co dwa dni, czasami co trzy, jak mamy chęć to co dziennie ale zazwyczaj są takie dwa lub trzy dni w miesiącu.
reklama
Smerfetka94
Za chwile wrzuce wam tego pozytywa.
Wiem ze za szybko zrobilam, jestem dopiero 6 dni po owu. Ale dlaczego w takim razie ta pieprzona druga kreska wyszla...
Wiem ze za szybko zrobilam, jestem dopiero 6 dni po owu. Ale dlaczego w takim razie ta pieprzona druga kreska wyszla...