Marchewka84
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy tez odczuwacie ból w pachwinach i ból krocza. Jak leżę i chodzę jest Oki. Gorzej jak chce wstać czy przekręcić się z boku na bok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ból z pachwiny promieniuje wzdłuż nogi i kumuluje się w kolanie. We wcześniejszych ciążach towarzyszyl mi przez cały trzeci trymestr a teraz 16t i już się pojawia co jakiś czas. Mam poduszkę ciążową i to trochę pomaga.Dziewczyny czy Wy tez odczuwacie ból w pachwinach i ból krocza. Jak leżę i chodzę jest Oki. Gorzej jak chce wstać czy przekręcić się z boku na bok
Dziewczyny czy Wy tez odczuwacie ból w pachwinach i ból krocza. Jak leżę i chodzę jest Oki. Gorzej jak chce wstać czy przekręcić się z boku na bok
Wiecie co, a mnie ręką prawa w ramieniu boli, jakoś muszę źle spać. Wcześnie macie te bóle. W pierwszej ciąży miałam pod koniec III trymestru.
Myślę, że stopniowo coraz bardziej będzie o sobie dawał znaćCiekawe, kiedy ja będę czuła ruchy. Na razie raz na dzień pogilgota mnie coś w srodku i tyle 15+5
Ciekawe, kiedy ja będę czuła ruchy. Na razie raz na dzień pogilgota mnie coś w srodku i tyle 15+5
Ja mam ten sam tydzień co Ty i też czekam na ruchy. Czasami coś czuję jakby się przelewalo ale czekam na tego mocnego kopniakaCiekawe, kiedy ja będę czuła ruchy. Na razie raz na dzień pogilgota mnie coś w srodku i tyle 15+5