ania280891
Fanka BB :)
Ja mam 28 i staram się o drugie. Jutro idę do lekarza pierwszy raz po poronieniu, zobaczymy co powie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odradzam. Ale wiem że nie w każdej państwowej instytucji tak jest. Koleżanka pracowała w jednej i tam jak zaszła to wszyscy szczerze się cieszyli. Na moje opowiadania robiła wielkie oczy.Kurde dziewczyny ja teraz chce szukać "państwowej" prący żeby godziny były normalne. Do tej pory pracowałam do 22 po 12h.. u "prywaciarza" to też już niechce bo dramat normalnie..
A nastolatki wpadają raz dwa. I takie mogąPocieszę Cię. Ja 33l i też o pierwsze![]()
A nastolatki wpadają raz dwa. I takie mogągdzie ta sprawiedliwość.
Ale się starasz. Młoda jesteś ale podejrzewam że jest to przemyślane. Mi chodzi o takie co żyją z dnia na dzień i wpadają np. Na imprezie.Ja ma 19 i nie mogę [emoji17][emoji17]
BiedactwoHej Kochane. Niestety była to ciąża biochemiczna. Teraz bardzo ciężko mi się po tym pozbierać, rozumiem to wszystko, że tak naprawdę gdybym nie zrobiła testu, bhcg, bym nie wiedziała bo wiele ciąż się tak kończy, rozumiem że często organizm odrzuca zarodki które są chore itp. Ale ja i tak nie mogę psychicznie sobie z tym wszystkim poradzic. Tak naprawdę zrozumie mnie tylko ta z Was, która to przeżyła. Od piątku cały czas jestem e innym świecie![]()