wesola_mamusia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja urodziłam pierwszego synka w wieku właśnie 30 lat. Teraz mam 36 i druga ciąża. Późne macierzyństwo ponoć odmładza :-) A tak serio to teraz patrząc po choćby moich znajomych, to widzę że ta granica wieku przesuwa się ponad 30 tkę.Nie przejmuje się, chociaż, jak za pierwszym razem usłyszałam, że trochę późno się wzięłam za 1 dziecko, to tak hmmm poczułam presję, żeby nic się nie stało. W sumie 30 za kilkanaście dni. A ja bym chciała mieć dwoje. Do masy mam dystans...
Chciałabym schudnąć to bym schudła, zamiast wpieprzać batony garściami
Po za tym przyszły tatuś mnie tak rozpaskudził i podtuczał
![]()
takie czasy, albo brak finansów, albo relacje miedzy ludzkie sa coraz bardziej efemeryczne. Ja potrzebowałam dojrzałego faceta. O dziwo jest ode mnie 6 lat młodszy.Ja urodziłam pierwszego synka w wieku właśnie 30 lat. Teraz mam 36 i druga ciąża. Późne macierzyństwo ponoć odmładza :-) A tak serio to teraz patrząc po choćby moich znajomych, to widzę że ta granica wieku przesuwa się ponad 30 tkę.
hmmm u mnie tylko dołeczek pod blizna.Wy też macie asymetryczny brzuch? Ja mam pępek po prawej stronie.
I co masz już ruchy ? Dostałaś kopniaka? Ja nadal czekam..:-)Lactulosum syropek. Mi wystarczyły dwie łyżki (1 łyżka 1 dzień, druga na dtugi dzień) , potem śliwki w jogurcie ze 2 tyg na czczo. Nie wiem co było przyczyną poprawy, ale do teraz mam spokój
taka uroda@Kundzia093 ale masz cudownie mały brzuszek, też bym chciała. Uroda, czy dobrze wyćwiczone mięśnie brzucha?
duphalac polecam, mi lactuloza nie pomagała a niby to samo. tylko trzeba pić do tego jakieś 1.5/2 litry wody dziennie bo bez tego nie zadziała. ew. czopek glicerynowy. dwie rzeczy które u mnie działająDziewczyny pomocy [emoji20] dopadły mnie znowu zaparcia...wczoraj przez cały dzień się nie załatwiłam i już dzisiaj znowu czuję jak mam jelita pełne i mnie zaczynają kłóci...macie jakieś niezawodne sposoby?