reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Wy też macie asymetryczny brzuch? Ja mam pępek po prawej stronie.

Załączniki

• IMG_20190814_230434.jpg
    IMG_20190814_230434.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 113
reklama
:p Nie przejmuje się, chociaż, jak za pierwszym razem usłyszałam, że trochę późno się wzięłam za 1 dziecko, to tak hmmm poczułam presję, żeby nic się nie stało. W sumie 30 za kilkanaście dni. A ja bym chciała mieć dwoje. Do masy mam dystans... :) Chciałabym schudnąć to bym schudła, zamiast wpieprzać batony garściami :p Po za tym przyszły tatuś mnie tak rozpaskudził i podtuczał :D
Ja urodziłam pierwszego synka w wieku właśnie 30 lat. Teraz mam 36 i druga ciąża. Późne macierzyństwo ponoć odmładza :-) A tak serio to teraz patrząc po choćby moich znajomych, to widzę że ta granica wieku przesuwa się ponad 30 tkę.

Ja urodziłam pierwszego synka w wieku właśnie 30 lat. Teraz mam 36 i druga ciąża. Późne macierzyństwo ponoć odmładza :-) A tak serio to teraz patrząc po choćby moich znajomych, to widzę że ta granica wieku przesuwa się ponad 30 tkę.
takie czasy, albo brak finansów, albo relacje miedzy ludzkie sa coraz bardziej efemeryczne. Ja potrzebowałam dojrzałego faceta. O dziwo jest ode mnie 6 lat młodszy.

Dziewczyny pomocy [emoji20] dopadły mnie znowu zaparcia...wczoraj przez cały dzień się nie załatwiłam i już dzisiaj znowu czuję jak mam jelita pełne i mnie zaczynają kłóci...macie jakieś niezawodne sposoby?

Lactulosum syropek. Mi wystarczyły dwie łyżki (1 łyżka 1 dzień, druga na dtugi dzień) , potem śliwki w jogurcie ze 2 tyg na czczo. Nie wiem co było przyczyną poprawy, ale do teraz mam spokój

reklama
Dziewczyny pomocy [emoji20] dopadły mnie znowu zaparcia...wczoraj przez cały dzień się nie załatwiłam i już dzisiaj znowu czuję jak mam jelita pełne i mnie zaczynają kłóci...macie jakieś niezawodne sposoby?
duphalac polecam, mi lactuloza nie pomagała a niby to samo. tylko trzeba pić do tego jakieś 1.5/2 litry wody dziennie bo bez tego nie zadziała. ew. czopek glicerynowy. dwie rzeczy które u mnie działają

Do góry