Celia89
Fanka BB :)
Ja bym chciała żeby z to jednak bociany przynosiły dzieci xdSalsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Ja się panicznie boję porodu, a raczej tego że nie dam rady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chciała żeby z to jednak bociany przynosiły dzieci xdSalsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Salsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Ja bym chciała żeby z to jednak bociany przynosiły dzieci xd
Hahahaha. Mój jest świadomy, że jestem leniem i go zapedze do kuchni poczym powiem dziecku ,, widzisz, jakie ładne Ci mamusia kanapeczki zrobiła,,No żeby sie uwa nie zdziwił jak mu jakąś kanapke zrobie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No w sumie jest w tym logika. A z kapusty można potem zrobić bigos xdKapusta bezpieczniejsza. Blizej ziemi. Bezpieczniej.
Poza tym..bocian był przy zapłodnieniu wiec ja chce teraz z kapusty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kapusta bezpieczniejsza. Blizej ziemi. Bezpieczniej.
Poza tym..bocian był przy zapłodnieniu wiec ja chce teraz z kapusty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ooo gratuluję. Ja też planuje do trzech o ile po pierwszym nie przerazi mnie rodzicielstwo. Na pewno drugą ciążę przejdę lżej psychicznieAkcja z bocianem jest jak najbardziej słuszna. Przyleci na wiosnę jak ogarnie młode. Od biedy będą już miały parę miesiecy. W kapuscie podobno mnie znaleźli...heh.
W ogóle to czasem nie wierze ze będę miała trzecie dziecko. Yyy. To już podpada pod jakieś zaburzenie psychiczne
Ja tak mam. Miałam w pierwszej ciąży i w drugiej. Ale się tym nie przejmuje. Nie ko sultowalam tego. Po prostu wydaje mi się że brzuch rośnie i pępek zostaje wypchniety. Po pierwszej ciąży wróciło wszystko do normy.Dziewczyny mam pytanko. Na pępkiem tak jakby pod skóra pojawiła mi się taka wypukłość. Ogólnie mnie to nie boli. Tylko jak to zaczynam dotykać to trochę pobolewa. Poczytałam w internecie i to co udało mi wyszukać to to ze moze to być przepuklina ciążowa. W środę mam lekarza i oczywiście z nim to skonsultuje, ale czy może któraś z Was miała coś takiego w tej lub poprzedniej ciąży ? Nie ukrywam ze trochę się przestraszyłam
Bocian przy zapłodnieniu??? Wyobraznia mi się uruchomiła. Łąka, powiadasz.... :-)))