reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Lista ciężarówek styczeń 2020.

Zamieszczam aktualizacje w poscie #1 przywitalnym. Latwiejszy bedzie wgląd

@zuza9292
emoji173.png
01.01
@Diana_ 07.01
@SalsaPL
emoji170.png
13.01
@Celia89 18.01
@Bratka
emoji170.png
29.01
@wesola_mamusia 31.01
@Koteczka01
emoji170.png
Małami1303 16. 01. Dziewczynka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie mi też. Musiałam myć codziennie, teraz stopniowo co drugi dzień. Powoli przybieram na masie. Od poprzedniego ważenia 1,100 czyli 2,300 przez całą ciążę. A tymczasem relax :D Zobacz załącznik 1012491
Fajnie masz z tym relaksem. Ja muszę ogarnąć całe mieszkanie, bo w sobote przyjeżdżają moi rodzice. Ostatni raz byli u mnie chyba 2 lata temu. Próbuję sprzątać na raty, aby się bardzo nie przeciążać.

@Kundzia093 a bierzesz leki na tarczycę i Ci nie pomagają?

Wiecie co, włosy mi sie przestały tak przetłuszczać, kiedy normalnie musiałam myć włosy codziennie, tak teraz spokojnie co 4 dni :D
Mi też włosy się mniej przetłuszczają, ale mam wrażenie, że jakoś mocniej wypadają. Mam nadzieję, że tylko mi się wydaje z tym wypadaniem ;)

Mi też włosy się mniej przetłuszczają, ale mam wrażenie, że jakoś mocniej wypadają. Mam nadzieję, że tylko mi się wydaje z tym wypadaniem ;)
W razie czego polecam wywar z rycyny na oko, łyżka miodu, 2 żołtka jajka. Ja z takim koglem moglem siedziałam raz w tygodniu pół godziny i mi wreszcie włosy odzyly. Bo miałam mega siano od rozjaśnia. Nie częściej niż raz w tyg bo mega rycyna natluszczala mi włosy i pierwszy dzień po odżywiani u były ciężkie i tłuste. Drugiego natomiast dnia jak z reklamy. Lśniące i elastyczne. Chyba do tego wrócę bo mi teraz słoneczko ostro przypalilo włosy.

reklama
Do góry