reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

W razie czego polecam wywar z rycyny na oko, łyżka miodu, 2 żołtka jajka. Ja z takim koglem moglem siedziałam raz w tygodniu pół godziny i mi wreszcie włosy odzyly. Bo miałam mega siano od rozjaśnia. Nie częściej niż raz w tyg bo mega rycyna natluszczala mi włosy i pierwszy dzień po odżywiani u były ciężkie i tłuste. Drugiego natomiast dnia jak z reklamy. Lśniące i elastyczne. Chyba do tego wrócę bo mi teraz słoneczko ostro przypalilo włosy.
Dzięki, sprubuję takiej maseczki :)

reklama
Mi też włosy się mniej przetłuszczają, ale mam wrażenie, że jakoś mocniej wypadają. Mam nadzieję, że tylko mi się wydaje z tym wypadaniem ;)
a ja znowu łupież.... a nigdy nie miała...znaczy miałam jak mylam włosy szamponem przeciwłupieżowym...
ale juz jest lepiej [emoji14] mi się skóra przesuszala ogólnie bardzo i chyba dlatego

Vichy. Tylko i wylacznie. Nawet po chemioterapii odbudowuje i wzmacnia cebulki. Po.1wszej c. dopiero kupilam kapsulki bo wczesniej o niej niewiedzialam nawet. W 2 mce i jakbym peruke miala. A wychodziły mi garsciami i takie mizerne zostaly.
Teraz juz na codzien uzywa. Mazonek tez sie przekonał. Po kilku uzyciach widac roznice
Mi też włosy się mniej przetłuszczają, ale mam wrażenie, że jakoś mocniej wypadają. Mam nadzieję, że tylko mi się wydaje z tym wypadaniem ;)

Vichy. Tylko i wylacznie. Nawet po chemioterapii odbudowuje i wzmacnia cebulki. Po.1wszej c. dopiero kupilam kapsulki bo wczesniej o niej niewiedzialam nawet. W 2 mce i jakbym peruke miala. A wychodziły mi garsciami i takie mizerne zostaly.
Teraz juz na codzien uzywa. Mazonek tez sie przekonał. Po kilku uzyciach widac roznice
Nawet mam kapsułki Vichy, dostałam w prezencie i używałam przed ciążą, tak na wzmocnienie włosów. Ale gdy zaszłam to odstawiłam, bo nie wiem czy można je teraz stosować czy nie. Została mi ponad połowa pudełka.

reklama
Do góry