reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2020

Kochane szukam sukienki na grudzień na chrzciny do płaskich szarych butów zimowych niestety nie dam rady szpilek koturn itd...
Może coś widzialyscie myślę o jakieś czarnej

reklama
Kochane powiedzcie mi bo znajoma się ze mną sprzeczna że badania prenatalne kosztują z 2 tysiące itd że nie możliwe że mam to w wizycie prywatnej. Idę 23 września na usg i powiedziała że w tej wizycie i 3d zrobi i te prenatalne usg z krwi robiłam płaciłam 370 zł.
Te co ja robię to razem 3 trymestry 1800 1 trymestr plus pappa 800

Może zadzwoń i zapytaj co wchodziło w skład tych badań krwi, bo nie jestem pewna czy pobieraliby tak wcześnie np. na pappa. Chyba, że nie zależy Ci na tym i wolisz tylko usg prenatalne to jak najbardziej w 13+2 będzie ok [emoji846]

Ja jadę właśnie po wynik Sanco, trochę się denerwuję [emoji55]
No właśnie ale ja idę do piero 23 września to będzie 13tc+2 i wtedy bym pytała to nie wiem czy to nie za późno... Spróbuję się jakoś telefonicznie z nim skontaktować

Te miałam robione

Załączniki

• IMG_20190729_221957.jpg
    IMG_20190729_221957.jpg
    167,8 KB · Wyświetleń: 76
No to to są klasyczne badania krwi, które zleca się ciężarnych, ale nie prenatalne. Musisz się zastanowić czy chcesz robić pappa+bhcg dodatkowo do usg prenatalnego żeby wyliczyć skorygowane ryzyko wystąpienia pewnych chorób. Krew pobiera się w dniu badania usg albo kilka dni wcześniej ewentualnie żeby mieć już wynik na usg od razu.
Te miałam robione

Napisałam na tym forum z ciekawości i wszystkie bez wyjątku napisały ze chłopiec czyli tak jak ginka, dziewczyny które nie dostały info od lekarza może napiszcie na tym forum to poznacie pewnie płeć :)
Ja też z ciekawości tam wystawilam zdjęcie i również mi napisały że chłopiec wcześniej też wykupiłam analizę na płatnej stronie i dostalam właśnie dziś odpowiedź że zdjęcia [emoji4] ale wcale się nie zdziwię jak b3dzie niespodzianka i chłopcu coś odpadnie [emoji6]
Screenshot_20190902-150905_WP%20Poczta.jpeg

reklama
Do góry