reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

a no właśnie paragon gdzieś schowałam i oczywiście nie wiem gdzie (szczeniaczek to prezent od teściowej, ale ja go kupowałam).....:baffled:
W Tesco schowali wszystkie szczeniaczki, aby nie sprzedać ich w promocji -20% :baffled: Będą dopiero w poniedziałek.....

Pozostaje mi tylko napisać do Matel. W końcu nie został uszkodzony, tylko to błąd fabryczny............
I tak jutro jedziemy gdzieś kupić dobrego szczeniaczka :-p
I może aparat fotograficzny też ;-)
Jeśli macie zamiar kupić nowego szczeniaczka to przeciez będziesz miała paragon :-) Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby podniemić zabawki. Zapakuj zabawkę do samochodu, kup nowego szczeniaczka, weź paragon, wadliwą zabawkę i idź do Punktu Obsługi Klienta. "Dopiero go kupiłam, patrzę i żle działa" ;-) Może Ci go wymienią od razu. A czy nie ma tak, że moża zwrócić towar w ciągu kilku dni? Nie musiałabyś mówić, że nie działa, tylko że np. babcia kupiła już taka samą zabawkę.

reklama
a my kupiliśmy w końcu te drewniane klocuszki ;-) teraz będziemy myśleć co na roczek :-D .........bo ten czas tak leci

A ja jestem dziś zła jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Upatrzonych zabawek nie kupilismy, a do tego pokłóciłam się z meżem. W Smyku chciałam dla chrześnicy kupić klocki smiki, ale niestety, kolejka przez cały sklep i 0 klocków. W carrefurze myślałam, że szczeniaczka dostaniemy, ale też 0 :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To jeszcze ja dołożę swoją wściekłość. Dziś dostaliśmy dla córci DJ Dżdżownicę, okazało się, że jest popsuta :szok: :szok: 120zł, a ona nie działa :wściekła/y: :wściekła/y:. To juz druga zabawka, która jest popsuta. aga-pg zrobiłam tak jakCi dzisiaj radziłam i dupa. Moga przyjąć zabawkę na reklamację oczywiście, ale nie zwrócą mi kasy, a to czy wymienią na nowy to zależy od kierownika zmiany. A jesli bym powiedziała, że zabawka jest dobra, ale chcę ją zwrócić to nic z tego. :szok: Tak swoja droga to garnuszka oddanego na reklamację jeszcze nam nie oddali. Córcia zostanie na święta bez prezentów. Ciekawe czy szczeniaczek czekający na święta nie ma ucha w nosie?

o rany ale macie przygody. my naszemu Szymkowi nie kupiliśmy żadnej zabawki niech wykarzą się chrzestni babcie stwierdziałam że to i tak nie zrobi na nim żadnego wrażenia i kupiłam mu dziś w ZARA kapciuszki i piżamkę taką jak zawsze szukałam zapinana po coałośc później zamieszczę fotki i zobaczycie o co mi chodzi- najważniejsze że jest napewno cieplutka ( szymi nie znosi byc przykryty).
a tak to już mamy wszystkich z głowy.no prawie bo jeszcze wszystkie skłądniki do drinka Pina colada ( kupiliśmy szwagierce i szwagrowi szklanki do drinków i na każdej jest nazwa drinka i co jest potrzebne - szklanki są w mega kolorach).ale sie rozpisalam jak nigdy.
ale chyba udziela mi sie swiateczny humorek i dzis stalam w jednym sklepie ze swicznikami w reku chyba 30 minut do kasy a przede mną była tylko jedna pani co wybierala świeczki i nawet mnie to nie ruszylo więc jest dobrze.
najwazniejszy jest luz emocjonalny- polecam każdemu !!!!!!!
dobrze że robiłam parowe prezenty a nie każdemu coś osobno bo bym nie wpadła na tyle pomysłów;-)razem mamy 4 pary.

ciekawe co ja dostanę????????????????chyba powinnam poszukać Mikolaja ale pewnie nic nie znajde bo moj mąz jak zawsze na ostatni dzwonek cos kupi albo zleci siostrze.

Strasznie wspolczuje tych problemow z zabawkami.Bylabym rowniez wsciekla:wściekła/y:.Ja wlasciwie wszystko pozamawialam na Allegro i zeby nie zapeszyc:szok:-na razie wszystko ok:confused:.Czekam jeszcze na kilka rzeczy,ale juz ostatnich.jakos dziwnie duzo wydalam na prezenty w tym roku:confused:.

Tycia nic nie mów o kasie u nas jak zawsze szok ale w tym roku to wogole szok mega gigant. moj maz jest taki honorowy- chyba tak trzeba to nazwac i dostalismy od tesciow wielki ogromny telewizo plazmowy no a my im za to kino domowe :szok:a drugim aby nie bylo dziwnie i malo zmywarke o reszcie nie wspomne

reklama
Dziś o 1ej w nocy udało mi się zrobić zabawkę, nie wiem, może potrzebowała czasu żeby się rozkręcić w nowym otoczeniu :-D Najwazniejsze, że działa.
aga-pg czekam na relacje z reklamowania szczeniaczka

Do góry