reklama
Ja też to szklankę olałam, mąż mówi że istotne jest że wychodzi nam taka sama ilość dzieci i taka sama płeć. A w szklankę też stukał (obrączką) i wychodziło mu za każdym razem 3.Z ciekawości zrobiłam w jakim wieku niby ponownie zajdę w ciążę wystukała mi 25 i zaczęła kręcić się w kółko... Czas iść spać haha
Czas iść spać
JestemZosia
Fanka BB :)
Ja też wrozylam kiedyś to wyszły mi 2 dziewczynki i na koniec chłopiec. Córkę już mam jeszcze dwójkaA mi dziewczyny całkiem odbiło. Wrozylam właśnie sobie i mężowi z obrączki na ilość i płeć dzieci. Obojgu nam wyszło po 2 dziewczynki. Wróżbę powtórzyliśmy dwa razy i dwa razy wyszło to samo. Któraś też takie akcje odstawiała? Doczytałam jak to interpretować to jeszcze obojgu nam wyszło że 3 syn.
kiwaczka89
Później sobie powróże [emoji16] ciekawe co mi wyjdzie [emoji16]
Ostatnia edycja:
MamaWojtusia15
Cześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]
Sandra094
Ja właśnie mam 25 lat. Może się spełniJa też to szklankę olałam, mąż mówi że istotne jest że wychodzi nam taka sama ilość dzieci i taka sama płeć. A w szklankę też stukał (obrączką) i wychodziło mu za każdym razem 3.
Czas iść spać![]()
Sandra094
Mi właśnie też się kończy. Już nie mogę się doczekać kiedy znów zaczniemy starania hahaCześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]
Natalia198777
Dzien zaczął się kiepsko. Wczoraj pogryzłam się z moim m.... u mnie @ na początku października. Więc mam jeszcze trochę ulgi . Miłego dnia wszystkim.Cześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]
BabyDream27
Hej [emoji846] to niedługo przystepujesz do działania [emoji3059] trzymam kciuki [emoji3531] u mnie franca dopiero przyszła więc pewnie jakieś 5 dni męczarni przede mną plus jakieś dwa dni plamień po i robimy test pct [emoji846]
Miłego wtorku [emoji3531]
Miłego wtorku [emoji3531]
Cześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]
reklama
maeria
HejCześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]