Wiem co czujesz przechodziłam przez to samo. Najważniejsze teraz usg aby zobaczyć czy się oczyszcilas sama.Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
reklama
kiwaczka89
Fanka BB :)
Jedź do szpitala na sor, niech Cię szybko przepadają bo może doszlo do poronienia.Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
Ja już poroniłam. Dwa tygodnie temu. I tak się to ciągnieJedź do szpitala na sor, niech Cię szybko przepadają bo może doszlo do poronienia.
Wiatraki
krwawienie powyżej 14dni oznacza, że doszło do powikłań i organizm nie potrafi sam się oczyścić. Koniecznie jedz do szpitala, albo chociaż do lekarza.Ja już poroniłam. Dwa tygodnie temu. I tak się to ciągnie
Fado123
Kurde ,szybko do lekarza bym szła , bo skoro poroniłaś a beta rośnie ,to może znaczyć że coś zostało ,albo coś złego się rozwijaJa już poroniłam. Dwa tygodnie temu. I tak się to ciągnie
szkala
Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
Ja tez bym radziła jechać na SOR. I może poproś by zabezpieczyli Ci materiał do badania. Potem zdecydujesz, czy oddasz.
Trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze.
szkala
Myślicie że na sorze coś dzisiaj zrobią czy raczej zostawia na noc?
Faktycznie bardzo długo już krwawisz. Warto może sprawdzić, co się dzieje. Może jakoś pomogą.
Paticja_92
Napewno Cię zbadaja, a to jest najważniejsze. I zdecydują czy będzie potrzebny zabieg jeśli jeszcze coś zostało... Trzymaj się.Myślicie że na sorze coś dzisiaj zrobią czy raczej zostawia na noc?
reklama
szkala
Myślicie że na sorze coś dzisiaj zrobią czy raczej zostawia na noc?
Myśle, ze co najmniej zrobią Ci USG.