Hej dziewczyny. Ja was trochę podczytuje czasami bo początkowo pomyliłam się w liczeniu i zaczęłam czytać i wsiąkłam. Jednak termin mam na luty. Byc może urodze szybciej bo miałam problemy z szyjka w 1 ciąży, a to lubi się powtarzać. Super macie atmosferę na wątku. Ale nie będę już tu wchodzić już bo pewnie niektórym będzie to przeszkadzać. Życzę wam wszystkim lekkich porodów i zdrowych dzieci. Pa
reklama
Mam to samo już po pierwszym porodzie miałam uszy jamnika [emoji23] a teraz to już masakra na serio. Bola mnie plecy też między łopatkami a zwłaszcza w nocy. No i kości miednicy jak śpię na bokach.Ja tydzień temu miałam E a teraz F. Przeraża mnie to. Dużo nie utylam bo ok 5 kg. Więc poszlo w brzuch i cycki. Potrafię się zdyszec i boli mnie między lopatkami. Koszmar. Jak to zejdzie to będę mieć dwa flaki. :|
U mnie też. Z synem miałam pod koniec ciąży tak a teraz już tak szybko.A u mnie ból w pachwinach przy chodzenia
Celia89
Fanka BB :)
Oo a czemu ma nam przeszkadzać. Im więcej nas tym weselej. ,Hej dziewczyny. Ja was trochę podczytuje czasami bo początkowo pomyliłam się w liczeniu i zaczęłam czytać i wsiąkłam. Jednak termin mam na luty. Byc może urodze szybciej bo miałam problemy z szyjka w 1 ciąży, a to lubi się powtarzać. Super macie atmosferę na wątku. Ale nie będę już tu wchodzić już bo pewnie niektórym będzie to przeszkadzać. Życzę wam wszystkim lekkich porodów i zdrowych dzieci. Pa
Malami1303
Nie mam zamiaru jeszcze rodzić haha, może za dużoMam to samo już po pierwszym porodzie miałam uszy jamnikaa teraz to już masakra na serio. Bola mnie plecy też między łopatkami a zwłaszcza w nocy. U mnie też. Z synem miałam pod koniec ciąży tak a teraz już tak szybko.![]()
Jesteśmy ciężarne dziewice przecież, im więcej tym lepiejOo a czemu ma nam przeszkadzać. Im więcej nas tym weselej. ,są tu dziewczyny też z grudnia. Xd nie jesteśmy tajna organizacja świętującą urodziny Hitlera
![]()
Celia89
A ja jakby można było przyspieszyć naturę urodziłam już. Ile bym dała żeby ten stres mieć już za sobą xd...
Moja mama mi mówiła, że tyle świetego spokoju co w brzuchu siedzi. Ja sobie myślałam ze ja powaliło, albo ciaze to ona przespała. Jak się urodziło zrozumiałam. Czy dobrze jje czy dobrze ssie czy oddycha czy się zakrztusił, a czy ze mu furczy w nosku to normalne... kurde i już chyba mi tak zostanie do końca życiaA ja jakby można było przyspieszyć naturę urodziłam już. Ile bym dała żeby ten stres mieć już za sobą xd...
Celia89
Kurla a dopiero w 23 tc uspokilam się że mi nikt tego dziecka nie ukradnie xd i teraz weszłam w fobie porodowa, a Ty mi kochana mówisz że to zostaje xd ? Muszę sprawdzić ranking psychologów u mnie w mieście XDMoja mama mi mówiła, że tyle świetego spokoju co w brzuchu siedzi. Ja sobie myślałam ze ja powaliło, albo ciaze to ona przespała. Jak się urodziło zrozumiałam. Czy dobrze jje czy dobrze ssie czy oddycha czy się zakrztusił, a czy ze mu furczy w nosku to normalne... kurde i już chyba mi tak zostanie do końca życia
Aguara
Oo a czemu ma nam przeszkadzać. Im więcej nas tym weselej. ,są tu dziewczyny też z grudnia. Xd nie jesteśmy tajna organizacja świętującą urodziny Hitlera
![]()
Masz rację. To co, w sobotę w lesie jak co tydzień? Na kogo ustawka
Na pocieszenie dodam, że przy 3cim dziecku trochę zluzowałamKurla a dopiero w 23 tc uspokilam się że mi nikt tego dziecka nie ukradnie xd i teraz weszłam w fobie porodowa, a Ty mi kochana mówisz że to zostaje xd ? Muszę sprawdzić ranking psychologów u mnie w mieście XD
reklama
Ja też...A ja jakby można było przyspieszyć naturę urodziłam już. Ile bym dała żeby ten stres mieć już za sobą xd...