Celia89
Fanka BB :)
Miejmy nadzieję, że to nie to paskudztwo tylko ciąża plata figle. Żołądek jest teraz bardziej ściśnięty.Mam nadzieję taką że nie wróci, chociaż wymioty występują tylko nie wiem czy od ciąży czy to błędnik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miejmy nadzieję, że to nie to paskudztwo tylko ciąża plata figle. Żołądek jest teraz bardziej ściśnięty.Mam nadzieję taką że nie wróci, chociaż wymioty występują tylko nie wiem czy od ciąży czy to błędnik
DziękujeJak bylam w delegacji we Wrocku to do niego chodziłam. Mogę Ci jeszcze Bielasika polecic ale on robi tylko prenatalne. 380 zl wizyta - warto. Tyle ze nie we wszystkie dni jwst. A Michalak takZobacz załącznik 1028762
Mam nadzieję taką że nie wróci, chociaż wymioty występują tylko nie wiem czy od ciąży czy to błędnik
Marta a zawsze tak było? Czy mu po prostu ciąża na głowę siada? Niektórzy faceci nie radzą sobie z rolą ojca. Odpowiedzialność ich przerasta. Weź też na poprawkę to, ze inaczej funkcjonują związki na początku, a inaczej po 15 latach.Mój mi nie pomaga w niczym. Raz na 3 miesiące zmyje naczynia. Syna do szkoły przed pracą nie zaprowadzi bo po co jak jestem w domu. I jeszcze potrafi mi powiedzieć że za mało się ruszam temu tyje. Aż czasmi żałuję że zdecydowałam się na drugie dziecko. Chcę tego dziecka i cieszę się że jestem w ciąży ale momentami brakuje mi sił.
Od zawsze niestety. Jesteśmy małżeństwem 9 lat razem 11. Mamy syna 7 lat. I w sumie chyba z powodu ciąży mu tak odpie... rdala. Bo z synem było to samo a nawet gorzej. Z tym że teraz to on mnie namawiał na drugie dziecko [emoji848]Marta a zawsze tak było? Czy mu po prostu ciąża na głowę siada? Niektórzy faceci nie radzą sobie z rolą ojca. Odpowiedzialność ich przerasta. Weź też na poprawkę to, ze inaczej funkcjonują związki na początku, a inaczej po 15 latach.