reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ależ miałam piękny sen. Wypilam sobie 3 harnasie z promocji w biedronce i jaram mojego peta z olejkiem o smaku borówki. Poszłam karmić króliki i się nawet zataczalam, jak rasowy zul xd a tu uja... pobudka na siku. Nie ma picia browarkow xd
Ja miałam okropny sen, że pobili mi na śmierć mojego nie męża i nie mogłam spać od 1:30 do 5 rano. Ale takie sny wróżą ino jedno: on będzie długo żył :D
Co za marzenia senne... Mój ostatnio jak sobie nalał łiskacza to szklankę wąchałam - to się nazywa żul :-))
Osz kurde, ja też tak robię :p :D
A wózki kupujecie nowe czy używane? W sumie jak widzę ceny używanych to wolę dołożyć i kupić nowy. Macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić? Najlepiej 3w1 ;-) ;)
Wózek będę miała od siostry. Zastanawia mnie jedno: czym się kierowała kupując go?! :oo2:

Kupilam kombinezonik na 68,bo ponoć moje dziecko jest długie więc mam nadzieję, że się wstrzeliłam z rozmiarem. Kuzynka da mi ubranka po synku więc nie muszę już latać po sklepach i się martwić. Kupię tylko łóżeczko za 260zł i ok.

Załączniki

• IMG_20191003_174736.jpg
    IMG_20191003_174736.jpg
    207,7 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_20191003_174807.jpg
    IMG_20191003_174807.jpg
    165,5 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_20191003_174753.jpg
    IMG_20191003_174753.jpg
    197,9 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_20191002_132017.jpg
    IMG_20191002_132017.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 83
Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcej :D Obrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został ;) Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił :D Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba :p

Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcej :D Obrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został ;) Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił :D Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba :p

Wow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]

U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.

Wow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]

U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.
i u nas będzie Olek :D

reklama
Do góry