Marchewka84
Fanka BB :)
Potwierdzam Pinokio superTe z szykownej mamy to różne firmy są. Ja polecam ubranka Ewa Klucze. Naprawdę jestem z nich zadowolona. Jeszcze Pinokio i bamar Nicol.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzam Pinokio superTe z szykownej mamy to różne firmy są. Ja polecam ubranka Ewa Klucze. Naprawdę jestem z nich zadowolona. Jeszcze Pinokio i bamar Nicol.
Ja miałam okropny sen, że pobili mi na śmierć mojego nie męża i nie mogłam spać od 1:30 do 5 rano. Ale takie sny wróżą ino jedno: on będzie długo żyłAleż miałam piękny sen. Wypilam sobie 3 harnasie z promocji w biedronce i jaram mojego peta z olejkiem o smaku borówki. Poszłam karmić króliki i się nawet zataczalam, jak rasowy zul xd a tu uja... pobudka na siku. Nie ma picia browarkow xd
Osz kurde, ja też tak robięCo za marzenia senne... Mój ostatnio jak sobie nalał łiskacza to szklankę wąchałam - to się nazywa żul :-))
Wózek będę miała od siostry. Zastanawia mnie jedno: czym się kierowała kupując go?!A wózki kupujecie nowe czy używane? W sumie jak widzę ceny używanych to wolę dołożyć i kupić nowy. Macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić? Najlepiej 3w1![]()
Jestem po wizycie, młody przybrał prawie 200 g przez ostatnie 2 tyg i waży ok. 940 gram. Ja przytyłam 1 kg, już mam 3 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam 4,5kg to teraz na pewno będzie więcejObrócił się z powrotem główką w dół, oby już tak został
Brzuch tak nagle urósł przez ostatni tydzień, az mąż się zdziwił
Dałam mężowi czas do końca miesiąca na wymyślenie imienia, jak nic nie znajdzie będzie Tadeusz bo mi się podoba
![]()
i u nas będzie OlekWow! U mnie waga początkowa 52,5, potem spadło do 49,9, a teraz prawie 59kg. Boję się, że do końca ciąży będę wyglądać jak wieloryb, bo ciągle jestem głodna[emoji28]
U nas będzie Aleksander. Wybraliśmy już jak byłam w pierwszej klasie liceum, więc już kilka lat temu[emoji23] Za to jak będziemy mieć kiedyś drugiego syna to chyba się nie dogadamy co do imienia.
A bym zjadła xd a już 6,4 kg plus.ZgłodniałamZobacz załącznik 1029748
Chodź, podzielę sięA bym zjadła xd a już 6,4 kg plus.