Mój synuś miał 54cm i 3240g i na poczatku ubranka 54 były dobre, myślę że córeczka większa nie bedzie. I masz racje, miedzy ubraniami 54 a 68 jest ogromna roznica.. No ale w sumie jak dziecko urodzi sie majac prawie 60cm to może w 62 nie dotrwać do końca zimy. Ja się nie spodziewam, synek 10 dni po terminie sie urodzil, jakby wczesniej to pewnie by 3kg nie przekroczyl wiec liczę na to ze córeczka też będzie drobnaMoje starsze miały ospowiednio 57 i 58 cm. Obie zaczynały od rozmiarowki 56. Między 56 a 68 jest aż 12 cm więc nie wyobrażam sobie wybierać noworodka w 68. Tym bardziej że starsza miała tylko 2800 i naprawdę wyglądała inaczej niż młodsza która miała 3450. Po prostu była drobniutka.
reklama
Ja wczoraj wlasnie zamówiłam z coccodrillo kombinezon na 62.
A dzis zaszalalam w rossmanie. Nie moglam sie oprzeć. Pampersy na pierwszy tydzień przetrwania mam. I na wszelki wypadek mleko gdyby cos nie tak.bylo.z.cycem. Super sprawa ze juz gotowe do podgrzania, albo odmierzone w saszetkach porcje na flache hehehe Kiedys tego nie było [emoji13]
A dzis zaszalalam w rossmanie. Nie moglam sie oprzeć. Pampersy na pierwszy tydzień przetrwania mam. I na wszelki wypadek mleko gdyby cos nie tak.bylo.z.cycem. Super sprawa ze juz gotowe do podgrzania, albo odmierzone w saszetkach porcje na flache hehehe Kiedys tego nie było [emoji13]
wesola_mamusia
Fanka BB :)
Stara ale jara [emoji23][emoji23][emoji23] moj tak o mnie mówi hehehe
Nie jest jeszcze z nami tak zle. Nie jednokrotnie młodsze gorzej wyglądają i maja więcej zmarszczek [emoji13][emoji3][emoji12]
A wyglądasz.superrrr [emoji7] brzusio rośnie. Na figurkę prawie wcale nie wplynela u Ciebie ciaza.
Nie jest jeszcze z nami tak zle. Nie jednokrotnie młodsze gorzej wyglądają i maja więcej zmarszczek [emoji13][emoji3][emoji12]
A wyglądasz.superrrr [emoji7] brzusio rośnie. Na figurkę prawie wcale nie wplynela u Ciebie ciaza.
24 tydzień. Ale już stara jestem
A mój mi mówi, że najpiękniejsza![]()
Ale to zależy od wielkości dzidziJuż się nie.moge doczekać jak wstawicie zdjęcia Waszych noworodków w tych kombinezonach 68jedna dziewczyna na naszej grupie kwietniowek 2018 dała się namówić i kupiła 68 na wyjscie ze szpitala, mały wyglądał komicznie
no ale na długo Wam wystarczy
mój synek jest z maja i całą zimę w kombinezonie 68 przechodził
czyli miał 8-10 miesięcy ;p no ale to była taka rozmiarowka, inne ubranka 74 już nosił.
Celia89
Nie stara tylko w złym świetle stoisz. Ja jak stoje w rozproszonym to moja komórka widzi, że mam 19-21, jak stanęłam właśnie w takim to apka dodała mi dyche24 tydzień. Ale już stara jestem
Aguara
24 tydzień. Ale już stara jestem
Podobno mamy tyle lat na ile się czujemy

Piękna piłeczka, super że figura się nie zmienia.
reklama
Celia89
Mi matka i nie mąż mentalnie dają góra 15. Zwłaszcza jak pytałam pierwszy trymest "ale jak to w ciąży?" XD