Ja już 3 cykl... owszem im „starsza” tym gorzej. Statystycznie po prostu płodność (częstotliwość owu itd...) spada z wiekiem. U was to dopiero 4 cykl wiec narazie teoretycznie norma. Byłaś u gina? Badalas hormony czy wszystko ok?Wszystkie się liczycie!!! Chodziło mi głównie o to że od lipca staramy się i nic.... i tak sobie myślę że może ja za stara jestem...
reklama
No powiem Ci ciężko byłoby mi określić czy przypadkiem któraś w tych co wstawilas nie jest pozytywna...Nie mam pojęcia ale jest jest irytujące..
Wszystkie się liczycie!!! Chodziło mi głównie o to że od lipca staramy się i nic.... i tak sobie myślę że może ja za stara jestem...
moja sąsiadka pierwsze dziecko urodziła w wieku 22 lat, później bardzo długo nie mogła zajść w ciąże. zaadoptowała dziecko, a po roku od adopcji w wieku 36 lat niespodzianka i ciąża
A mąż ? Przebadany? Choć w sumie naprawdę 4 cykl to nie jest jeszcze strasznie...No wszystko ok. I jajeczek jest sporo. Owu co miesiąc jest monitorowany. I dupa.... Ja już nie wiem, może gin do dupy jest...
Jastia
Fanka BB :)
Od tego cyklu zaczęłam brać Castagnus.. Zobaczymy co będzie. Ale jak na razie muszę przyznać że objawy owu dają mniej w kość. A było naprawdę ciężko. Nieziemski ból piersi, ból brzucha , jajników głowy i mdłości. Teraz piersi to tylko sutki i delikatnie jajniki. Niby 3 miesiące trzeba brać aby był efekt ale ja odczuwam zmiany już teraz. A 1 dzień cyklu miałam 4 października, i tak biorę 2 razy dziennie.
Ja skończyłam 40 lat. Drugi cykl starań. W zeszłym miesiącu zaskoczyło. Testy pozytywne choć blade. Pierwsza beta 148 ale kolejne to niski przyrost i spadek na koniec. Nie udało się.
Zobaczymy jak będzie teraz
Pozdrawiam.
Zobaczymy jak będzie teraz
Ostatnia edycja:
Jastia
Jak wy to robicie że Wam złapało ???Ja skończyłam 40 lat. Drugi cykl starań. W zeszłym miesiącu zaskoczyło. Testy pozytywne choć blade. Pierwsza beta 148 ale kolejne to niski przyrost i spadek na koniec. Nie udało się. Tydzień później przyszedł okres... Zobaczymy jak będzie terazPozdrawiam.
reklama
oczekujaca23