MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Czekamy dziewczyny testujcie [emoji8][emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę, nie taki blady [emoji7]Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było![]()
Ja dostałam skierowanie teraz od gina na hormony to już Ci wkleje. Te pierwsze (co ich dużo zaznaczone - kazał mi zrobić 7dc. A nastepne (co są dwa zaznaczone) ok.10 dni później.
Ewidentnie jest krecha! Po cichu gratulujęMam kolejne zdjęcie![]()
No widać ale zazdroszczę tak pozytywnie mam nadzieję, że się udałoMam kolejne zdjęcie![]()
Kiedy miałaś owu??Ewidentnie jest krecha! Po cichu gratuluję)
Cos tam widze kurcze !Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było![]()
No widać gołym okiem!!! PięknieMam kolejne zdjęcie![]()