reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Trzymam kciuki za testujące :)
Dziewczyny przepraszam że nie na temat ale może możecie polecić jakiegoś dobrego rehabilitanta fizjoterapeutę dla dzieci na Śląsku?

reklama
@Mimi94 trzymam mocno kciuki!
@kiwaczka89 jak tam u Ciebie kochana sytuacja?
@Różamama ja mialam dwa cykle pieknie rowniusienkie a kiedy zaczelismy sie starac to trzeci sie wydluzyl nagle o 5dni.. teraz zovaczymy jak bedzie.
@limonka27 dosc szybko jak na takie objawy, trzymam kciukasy :D
Hej dziewczyny :)
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.

Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.

Hej dziewczyny :)
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.

Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.

Dobrze ze jesteś dobrej myśli [emoji3]. Wiadomo ze człowiek się podłamie zwłaszcza ze takie przykre rzeczy się zdarzają ale trzeba wierzyć i działać dalej [emoji1307] trzymam mocno za starania

W tym cyklu jednak znowu nic nie będzie. Wróciłam do domu od rodziców dzień przed owulacją. Już mieliśmy się zabierać do działania, a tu nam się synek mocno rozchorował [emoji853] śpi z nami. Ciężko się skupić na czymś innym niż jego zdrowie, bo wisi nad nim widmo szpitala jak się nie poprawi do jutra. W tym cyklu skupie się na tym żeby jemu się polepszyło. Nie pierwszy cykl i nie ostatni..
Trzymam kciuki za to żeby Wasz był szczęśliwie zakończony dwoma kreseczkami [emoji846]

reklama
Wiecie co dziewczyny - czasem piszecie ze kochacie się codziennie . Generalnie powinno się co najmniej co 2 dni żeby te plemniki były bardziej dojrzałe wtedy wówczas plemnik ma szanse dostać się do komórki [emoji3]. Wiem ze wiecie o tym ale tak pisze ku przypomnieniu [emoji3]. Także do dzieła [emoji6][emoji3]
Dlatego my ten cykl mamy strategie co dwa dni, teraz jak owu byl pozytywny to rano a na drugi dzien wieczorem wiec 1,5 dnia haha niby ten test byl pozytywny a wczoraj juz negatyw ale sluzu jakos malo mialam. Fakt ze chodzilam jak napaleniec ale nie przypuszczalabym ze to owu wczesniej.
Witam sie z nowymi kolezankami. Obyscie nie zawitaly tu na dlugo !

Do góry