Coś tam przebija, trzymam kciuki żeby to było to!U mnie dziewczyny brak @ nadal chociaz podbrzusze boli jakby mial przyjsco 5:00 zrobilam test. Jakis cien cienia widac
reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Ależ oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutowaćU mnie dziewczyny brak @ nadal chociaz podbrzusze boli jakby mial przyjsco 5:00 zrobilam test. Jakis cien cienia widac
Załączniki
madziolina_p
teraz sie nagle zebral. Dobrze zrobilas, moze w koncu przemysli wszystko.Nieciekawie. Dzisiaj wyprowadziłam się z domu. Może to mu da trochę do myślenia. Cały dzień pisał i prosił abym wróciła.
ElaStyczna
Coraz mocniejsza! Super. Ja robilam jeszcze ten plytkowy to tam ledwo widac cien nawetAleż oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutowaćte testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszy
Załączniki
montek.87
Jakiej to firmy?teraz sie nagle zebral. Dobrze zrobilas, moze w koncu przemysli wszystko.
madziolina_p
jutro rano powtorz, powinna byc mocniejszaChyba powtorze za 2/3 dni a na razie nie dziekujeale jest nadzieja! Tak sie ciesze!
Jakiej firmy to test?Ależ oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutowaćte testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszy
madziolina_p
te testy sa faktycznie najlepsze, ladnie pokazuja kreski :-)Ależ oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutowaćte testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszy
Te płytkowe pinki niby takie czułe są, a wg mnie strasznie marne. Mi ten test wczoraj taka lichą kreskę pokazał a apteczny byle jaki z czułością 25 już całkiem konkretną.Coraz mocniejsza! Super. Ja robilam jeszcze ten plytkowy to tam ledwo widac cien nawet
reklama
Karusia18192
Z rossmana, facelle. Taki fioletowyJakiej firmy to test?