reklama
Sandra094
Fanka BB :)
Liczy się od @
u mnie jutro zaczyna się 6 tydzień już nie mogę się doczekać aż wkoncu pójdę zobaczyć co tam słychać, a że postanowiłam że pójdę do gina dopiero jak będzie możliwe usłyszeć bicie serca to jeszcze trochę sobie poczekam
Dziewczyny, te 6 tygodni żeby zobaczyć serduszko, to liczy się od dnia ostatniej @ czy od zapłodnienia ? Bo już zgłupiałam.
Ostatnia edycja:
Dorciaaaa88
Czesc, ja niestety nie pomoge Ci w tym temacie, bo nie mam takiej wiedzy. Mimo wszystko postaraj sie nie stresowac, moze pozostale dziewczyny wiedza cos wiecej i beda w stanie troche Cie uspokoic. Ja ze swojej strony 3mam mocno kciuki :*Dziewczyny jestem przerażonaw poniedziałek beta 1045 a dzisiaj 1501. Wiem że przyrost powinien być minimum 66 %. Czy mam się już przygotować na najgorsze? Jutro lekarz
kasienka862
A u mnie tez myslalam ze @ sie rozkreci a jak narazie jakies brazowe plamienia... Ale zmora przyjdzie napewno
Różamama
Dziewczyny jestem przerażonaw poniedziałek beta 1045 a dzisiaj 1501. Wiem że przyrost powinien być minimum 66 %. Czy mam się już przygotować na najgorsze? Jutro lekarz
Nie ma na razie co sje stresować i nakręcać chociaż wiem ze to trudne
. Jutro porozmawiasz z lekarzem i zobaczysz ze będzie dobrze . Który tydzień i dzień ci wychodzi
budkaa
Hej!cześć, mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyścieja się wyłaczyłam bo skoro nie mogłam się starać to nawet tutaj nie wchodziłam. Aktualnie skończyłm 1 owulację w której mogłąm się starać. niestety tylko raz były przytulanki więc nie nastawiam się na dwie kreseczki. ale też nie mamy teraz ciśnienia by włąśnie w pierwszym cyklu od poronienia udało nam się. To tyle po krótce co u mnie. Wielu dziewczynom udało się zajść w październiku?
wlasnie wczoraj o Tobie myslalam.
mam nadzieje ze juz lepiej :* i z nowa energia zaczynacie, sciskam mocno i trzymam kciuki
reklama
ania280891
A jak sobie radzisz
Biorę zuravit, pije dużo wody i wodę z cytryna. Lekarka nic nie nie przepisała bo najpierw mam posiew zrobić.