reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

13 godzin w samochodzie odpada :no:. Do Afryki szczerze mówiąc z dzieckiem bym się trochę bała jechać ze względu na florę bakteryjną. Tam dorośli chorują, a co dopiero małe dziecko. Chyba że tylko w Egipcie tak jest? My się wybieramy na Majorkę we wrześniu, ale tylko na tydzień. Właśnie jesteśmy na etapie wybierania wczasów :-).
w Egipcie była masakra:szok: ale to od tamtejszej wody:wściekła/y: Napewno zabrałabym swój czajnik i kupowałabym wode atestowaną:tak: kilka słoiczków:tak: herbatkę:tak: i napewno odwiedziłabym wcześniej pediatrę by doradził jakie leki zabrać dla dziecka:tak: ja nigdzie za granice nie ruszam sie bez augumentinu dla nas:tak: jest uniwersalny na górne i dolne grogi oddechowe i oczywiście zęby:tak::tak:

reklama
My pojedziemy raczej nad nasze polskie morze - nie mam nic przeciwko niemu, bardzo dobrze mi tutaj w Polsce :-p
Mamy 2,5h jazdy autem i jesteśmy na miejscu więc jakby coś się działo to możemy w każdej chwili wrócić.
Wycieczki lotniczej nie wybieram świadomie, bo się po prostu boję katastrofy lotniczej :eek: Poza tym chyba jakoś nie bardzo chciałabym się decydować na lot z dzieckiem. Po prostu dla mnie to za dużo stresów, itp. Zastanawiam się tylko kiedy się odważę na to...czy nadejdzie kiedyś taki dzień? ;-)

My pojedziemy raczej nad nasze polskie morze - nie mam nic przeciwko niemu, bardzo dobrze mi tutaj w Polsce :-p
Mamy 2,5h jazdy autem i jesteśmy na miejscu więc jakby coś się działo to możemy w każdej chwili wrócić.
Agutku Ty masz na dmorze jak ja do Krakowa:tak: fajnie zazdroszczę Ci że tak blisko:tak: średnio nad morze jedzie się ode mnie powiedzmy na półwysep 11 godzin:tak: tyle pokazuj nawigacja:tak: ale zawsze sa korki w okolicacj Łodzi i napewno trzeba dloczyć gdzine:baffled:

Jeszcze zdążyłam z życzeniami przed północą;-):-)W końcu 10 m-cy ma się tylko raz w zyciu:-)

Gorące buziaki od cioci Ewy i od Wiktorii dla Mateuszka, wszystkiego naj

ja juz lecialam z Vaneska 2razy ale przyznam szczerze ,ze tez sie strasznie balam :zawstydzona/y:nie samego lotu jak tego jak Malenka zareaguje i go zniesie :blink:ale na szczescie wszystko bylo ok :-) zobaczymy jak teraz w marcu bedzie :sorry2::confused:

Dzień dobry

dzisiaj jestem niewyspana - wczoraj poszliśmy później niż zwykle spać a i córcia po wczorajszych wydarzeniach gorzej spała. A do tego mimo, że też poszła późno spać, a w dzień prawie w ogóle nie spała dziś obudziła się po siódmej :eek:
Czekam żeby poszła spać i marzę o wannie pełnej gorącej wody :rolleyes:

Witam:-)
u nasdzisiaj bez dużego mrozu także wybieramy się na spacer:tak:
mała w nocy nie wstała na butle:happy2: słyszałam że popłakiwała lekko dwa razy ale nie wstałam:zawstydzona/y:

reklama
Dzień dobry,
Widzę, że Agutek dzisiaj wcześnie na nogach. Ja też od 7.30 już nie śpię bo córcia głośno wołała mamę :tak: okazało się, że kupka przeszkadzała :baffled::-D
Dzisiaj w końcu wyruszymy na spacerek. U nas dalej mroźno ale przynajmniej nie wieje. I tez już marzę o wakacjach, o lecie. W tym roku spędzimy je w Polsce, pewnie też nad morze się wybierzemy.

Buziaczki dla Mateuszka :tak:

Do góry