reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A jakiś pensjonat możesz polecić? Albo jeszcze lepiej ośrodek z domkami do wynajęcia? Bo chciałabym właśnie domek, żeby mała na dworze mogła być jak najwięcej :tak:

Mieszkalismy w Góralskiej Chacie, ale to jest hotel, co prawda obok głównego deptaku i bardzo blisko morza, ale z dzieckiem nie polecam, my bylismy tam jeszcze bezdzietnie:-p, odbywaja sie codziennie imprezy, dyskoteki i jest bardzo głosno.

reklama
Witajcie Mamuśki

W imieniu Mateusza dziękuję za życzenia :tak:. My mamy tyły życzeniowe :zawstydzona/y:więc wszystkim 10miesięczniakom, którym ich nie złożyliśmy to teraz skladamy :tak:.

Agutek przeczytałam o Toli!! Ja to bym chyba spanikowala!!!!!! Dobrze, że już jest oki!! I pomyśleć, że takie głupie białko może tyle nawyrabiac........:no::shocked2:

Muszę się Wam pochwalić ( mam nadzieję, że akurat nie jecie :-)), że Mateusz dokonał dziś nie lada wyczynu - został posadzony po raz pierwszy na nocniku i zrobił do niego kupe :-D . Mam nadzieję, że to nie jednorazowe ;-).

U mnie też nagrody chyba dopiero po 20 latach pracy ale co roku na wakacje dostajemy ponad tysiączka więc nie jest źle.:tak:

U nas rzucą na wakacje po 100zł na łebka :baffled:
Na święta nic nie dają :no:
Po prostu żenada :baffled:

debiutantko gratulacjony dla Matiego :-)

A ja dzisiaj średnio wyspana. Mała coś brzydko dzisiaj spała i co chwilę budziła się, wstawała i ryczała. W końcu przewinęłam ją, bo miała kupsko i mam nadzieję, że to była przyczyna płaczu a nie coś innego :sorry2:

Dzień dobry :-). U nas tradycyjnie w nocy 2 flachy obalone. A w dzień porażka z jedzeniem. Mleka właściwie w ogóle nie je :no:.
Muszę się Wam pochwalić ( mam nadzieję, że akurat nie jecie :-)), że Mateusz dokonał dziś nie lada wyczynu - został posadzony po raz pierwszy na nocniku i zrobił do niego kupe :-D . Mam nadzieję, że to nie jednorazowe ;-).
Właśnie jem śniadanie :-D:-D:-D.

Karolek też robi kupki do nocnika :tak:.

Witam:-)
nas wczoraj odwiedziła sąsiadką 2 latka skończy w kwietniu:tak: ale rozrabiak dokuczała Natalce:szok: i powiem szczerze że nie wyobrazam sobie dzieci tak rok po roku:szok: sajgon:szok:

Dzień dobry,
U nas dzisiaj +1 stopień na dworze i jak widzę niezła chlapa się robi bo już śnieg topnieje. Znowu będzie szaro i błotnisto. Niecierpie.:baffled:
W środę mamy księdza po kolędzie w domu, ciekawe jak Madzia zareaguje .:tak:

reklama
Do góry