Verona26
Fanka BB :)
Nic nie przebija?
Niestety u mnie biel bieli [emoji26] ale trzęsę się cała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety u mnie biel bieli [emoji26] ale trzęsę się cała
Moze stezenie za niskie..Niestety u mnie biel bieliale trzęsę się cała
NieNic nie przebija?
Może tak, będę powtarzać co jakiś czas póki okres nie przyjdzieMoze stezenie za niskie..
Ja tego bolu nie umiem okreslic. Nie boli caly czas tylko jak sie np zegne czy cos.. to czuje takie jakby no nie wiem.. pieczenie bardziejJa też jutro rano. Brzuch też dzisiaj boli czuje się jakby miała @przyjść zaraz... Ale bardziej ciągnie niż skurcze.i tak trochę bardziej w pachwinach. I cycki okropnie rwa... [emoji58][emoji25]
To probuj ranoMoże tak, będę powtarzać co jakiś czas póki okres nie przyjdzie![]()
Na jutro rano nie mam testu. Zaczekam do pon lub wtorek.To probuj ranobedzie troszke bardziej wiarygodny wynik
![]()
Ja tego bolu nie umiem okreslic. Nie boli caly czas tylko jak sie np zegne czy cos.. to czuje takie jakby no nie wiem.. pieczenie bardziej
U mnie nadal @ brak. Za to musiałam kupić większy o rozmiar stanik ;-)