reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

My też bylismy na spacerku:-), niby cieplej, ale zmarzłam i przemokły mi buty:no:

Aga, próbowałam dzisiaj małego przetrzymać ze spaniem, ale padł mi o11.30 i po południu tez poszedł spać:szok:, ok.15.30, jutro kolejna próba:tak:
pewnie noc będzi znowu do bani, bo mały za bardzo wyspany pewnie jest:-:)szok::-(

reklama
My też bylismy na spacerku:-), niby cieplej, ale zmarzłam i przemokły mi buty:no:

Aga, próbowałam dzisiaj małego przetrzymać ze spaniem, ale padł mi o11.30 i po południu tez poszedł spać:szok:, ok.15.30, jutro kolejna próba:tak:
pewnie noc będzi znowu do bani, bo mały za bardzo wyspany pewnie jest:-:)szok::-(

Ewelina twój Piotruś zasypia sam 2 razy a ja muszę nieźle powalczyć żeby Madzia chociaż godzinkę pospała w dzień. Jak nie śpi to strasznie marudzi. Na noc usypia bez problemu a w dzień najchętniej wcale by nie spała.:-(

moze faceci mniej śpią????moja ZOsia mnie zadziwia....nocki całe i 2 razy w ciągu dnia po ok 1,5 h (tak jest od kilku dni), wcześniej tyle nie spała, podoba mi się zmiana:-D

agutek - jak tam Tolcia bedactwo?

witam po pracy:tak: jutro wolne:-) także idziemy z Natalką na spacerek:tak:
w pracy kazali mi wyrobić książeczkę sanepidowską:szok: więc będe biegała z k...:zawstydzona/y: do laboratorium 3 dni:szok: nie wiem jak mój organizm da sobie radę:baffled: to prawie jak wyczyn:szok::-D

Witajcie kochane, my dziś bylismy na zakupach - kupiliśmy małej dywanik i chodnik do przedpokoju, ponieważ mała lubi siedzieć na kafelkach i gadać do odbicia w lustrze

reklama
Do góry