reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

o matko.. dziewczyny.. koleżanka z forum własnie powiedziała mi o ich kłótni na Październiku 2007 w związku z powołaniem funkcji moderatora..:szok::szok::szok: ...
Niestety, jak ktoś chce, to zawsze znajdzie powód do kłótni. Za to u nas cisza i spokój i jak dla mnie obie moderatorki świetnie spiszą się na nowym stanowisku :tak:
A lista lutowych dzieciaczków bardzo fajna :tak:

reklama
Skaba jak dla mnie to tez wasze moderowanie razem z Ninja jest jak najbardziej ok. Zreszta przyznam, ze jak zobaczylam to ogloszenie na gorze, ze szukaja moderatora to jakos od razu pomyslalam o tobie bo jakos od poczatku wkladalas czas i dbalas o takie techniczno/informacyjne szczegoly typu lista itp. Bardzo fajnie wiec ze Ninja Cie w to wciagnela:-) Zrezszta wy sie dobrze uzupelniacie bo Ninja ma moze na chwile obecna nieco wiecej czasu na codzienny wzglad w nasze pogadanki i trzymanie ich w ryzach danego watku :-) i robi to bardzo dobrze i co najwazniejsze naprawde z wyczuciem. Tak wiec ja sie ciesze, ze chcialyscie sie tego podjac :-)

A co do listy to jest fajniutka tylko nie wiem czy warta trudu bo z doswiadczenia wiem, ze zaglada sie na nia pierwszy miesiac a potem dziala aktywnie na innych watkach a szczegolnie na fotkach naszch maluchow;-) No ale fakt wyglada bardzo fajnie i jakby sie nawinal jakis specjalista i Cie wspomogl w tej pracy to dlaczego by nie:-)

Witam, miałam iść spać o 22-giej ale nałóg bb wciągnął - znowu! A miałam iść na odwyk. Ciężko "obrobić" równocześnie mamy lutowe 06 i marcówki 08 ;)

Skaba i Ninja - nie mam pojęcia jak można się kłócić o cos takiego jak bycie moderatorem. Przecież to żadna przyjemność tylko dodatkowy obowiązek! Nasze moderatorki są prężnymi działaczkami, szanuję Je i chyle czoła że się podjęły orki na babyboomowym ugorze ;)

Lista dzieciaczków śliczna! Popieram, jak tylko znajdziesz czas na jej stworzenie to jestem całym sercem za.

Ja z wnioskiem formalnym.
Niedługo porodzą się pierwsze dzieciaczki. Będziemy chciały wstawiać zdjęcia naszych pociech. Czy nie czas pomyślec o zamkniętym albumie?

My chcieliśmy dziś iść na Rynek, były tam jakieś atrakcje orkiestrowe, coż z tego skoro jeździliśmy godzine po centrum i nie mieliśmy gdzie zaparkowac :( I tym sposobem nic nie dałam na WOŚP, nie mamy serduszka a Irenka nie nakarmiła bułą gołąbków, choc miała to obiecane od rana :(

o matko.. dziewczyny.. koleżanka z forum własnie powiedziała mi o ich kłótni na Październiku 2007 w związku z powołaniem funkcji moderatora..:szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: W życiu by mi to do głowy nie przyszło!
I jeszcze znalazłam tam tekst:
"Albo ja zostanę moderatorem albo niech będzie nim któraś z was - napewno nie chce żeby wątek miał dwóch moderatorów bo to nienormalne i będę czuła się jak sierota która nie potrafi sama moderować wątku tylko potrzebuje wspólnika ..."
Rany! - przecież właśnie dlatego jak lepiej jest dwóch modów, bo może się zdarzyć, że któraś nie dysponuje czasem :no::baffled::confused:

Przecież i tak zmiany konsultujemy na głównym! :confused::szok:
Ogłoszenie było, żeby się ZGłASZAć - przecież mod nie jest tu jakimś "szefem" , żeby go wybierać, tylko osobą, która ma dostęp do edycji po to by ułatwić życie innym!

Skaba
- Dzięki Bogu, że nasze dziewczyny są zadowolone!

Dziękuję Wam bardzo! :sorry2: (ale w razie czego to bardzo proszę - piszcie na priva jakby nie wszystkim to pasowało :sorry2:)

Ale mnie to ruszyło... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Powiem Ci Ninja, że gdyby u nas się zdarzyło coś takiego to ja bym zrezygnowała z bywania na forum, Przecież to jest dla nas, dla naszej przyjemności, żeby pogadać, wygadać się, nauczyć się czegoś, zapytać o coś, służyć swoją radą i pomocą. jak można robić z tego pole bitwy??:no:
U nas na szczęście się obyło:-) i mam nadzieję, że nigdy do żadnych kłótni nie dojdzie.:tak:

Hellooo. Dawno mnie tu nie było:-):-)
Asze - ja tez prawie nic nie mam jeszcze tzn.mam troche ciuszków ale brakuje mi łóeczka ,bryki, poscieli i wielu innych.

Faktycznie jakby tutaj panowała taka atmosfera jak na pazdzierniku to ja bym podziekowała i nie zagladała na BB.Laski zrobiły afere jakby gruba kase za moderatora miały dostawac:no::no::no:No i moje zdanie jest takie co 2głowy to nie jedna:-)Teraz zostaniemy matkami bedzie mniej czasu,cała uwaga bedzie skupiała sie na maluszku i nie fair byłoby obciązac jedna osobe.
Do juterka miłej nocki papap:-):-):-):-)

o Boshe odbiło tym laską:confused::no::baffled: całkiem je pogielo :dry::-p
mi naprawde nie przeszkadza że jesteście moderatorami ja tam sie wcale do takiej pracy nie garne;-):-D nawet jestem zadowolona ze to nie ja:-D
Moim zdaniem takie kłotnie sa płytkie i pokazuja te laski jakie faktycznie sa:confused:
gdyby u ans sie coś atkeigo zdarzyło to ja bym też wogóle sie tu nie udzielała poprostu nie lubie takiej atmosfery .
ale całe szczęscie u nas jest GIT:-):-):-):-):-):-):-)
jeśli chodzi o liste to jestem za:-)

reklama
Ja z wnioskiem formalnym.
Niedługo porodzą się pierwsze dzieciaczki. Będziemy chciały wstawiać zdjęcia naszych pociech. Czy nie czas pomyślec o zamkniętym albumie?
Ja jestem za :tak:. I brzuszki też można byłoby tam wrzucić. Generalnie widać już, kto się udziela, a kto był tu tylko kilka razy i dawno o nas zapomniał.

Do góry