reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy, pozytyw?

Hej. Dziś powinnam dostać okresu. Temperatura w pochwie powyżej 37 stopnii. Czuje się dziwnie, cały czas chce mi się spać i nie mam typowych zachcianek jak przed okresem. Wręcz nie chce mi się jeść. Wczoraj dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam test. Nie był on z porannego moczu. Wydaje mi się, ze widać zarys drugiej kreski. Pojawiła mi się ona około 3-5 minut po wykonaniu testu.

Załączniki

• 2F87AA21-F751-4CF2-8F77-37354E136F5D.jpeg
    2F87AA21-F751-4CF2-8F77-37354E136F5D.jpeg
    860,9 KB · Wyświetleń: 930
  • DE716359-73FF-49E4-B3C6-803C14B747D8.jpeg
    DE716359-73FF-49E4-B3C6-803C14B747D8.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 684
reklama
reklama
Mój test ciążowy to tez byla słabiutka kreska. Także według mnie jestes w ciąży. A czasem się zdarza, że od razu pojawia sie kresa czarna. Mi np. nie pojawila sie przez cala ciąże.

Mój test ciążowy to tez byla słabiutka kreska. Także według mnie jestes w ciąży. A czasem się zdarza, że od razu pojawia sie kresa czarna. Mi np. nie pojawila sie przez cala ciąże.
Miałaś podobny wynik testu i byłaś w ciąży?
Poczekam do jutra czy dostanę @, jak nie to zrobię kolejny test. Jakbym miała codziennie testować po 3 razy to wydałabym krocie na testy ciążowe.

Cześć. Zarejestrowałam się specjalnie, by coś poradzić.
Ja właśnie karmię 7miesięczniaka, a testy w ogóle nie wychodziły!
Robiłam kilka w różnych odstępach czasu, o różnych porach, nic.. Zrobiłam w diagnostyce badanie poziomu hCG i umówiłam się do ginekologa. Miałam podwyższony poziom, lekarz potwierdził ciążę. Po wizycie lekarskiej, dokładnie w 6 tygodniu ciąży, dalej test wyglądał jakby był negatywny..
Nie wiem dlaczego tak było, ale przy kolejnej ciąży już nie będę się denerwować testami tylko badanie i będzie wszystko jasne. Polecam.
Trzymam kciuki!
Mi też nigdy testy ciążowe nie wychodzą jak w niej jestem. Za to 2 razy mi test ciążowy wyszedł pozytywny nie będąc w ciazy[emoji23]

reklama
Do góry