reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
No ja uważam tak ze ludzie potrafią zabić za 5zl . Tu nie chodzi o żaden wirus bo on mi kolo nosa lata . Ale to prawda że jak by czasem kiedyś żywności brakło to sąsiad cie zabije za bochenek chleba niestety taka jest prawda. W Auschwitz zastrzelali ludzi za surowego ziemniaka z ziemi bo je mieli co jeść oglądałam film i bardzo dużo wypowiedzi na ten temat opowiadała taka staruszka chyba już nie żyje jak facet dorosły potrafił zabić dziecko bo pietke chleba. My żyjemy w takim społeczeństwie. Niestety ludzie tacy są . Tu nawet nie chodzi o żywność ale o ludzi popsdajacy w rozpacz i z braku z rozpaczy kulkę w łeb ci zasadzi. Niestety znam kogoś bliskiego co zabił żonę bo się wstawila do niego zabił ja znam ta rodzinę bardzo dobrze . Mąż potrafił zabić żonę w zlosciach potem zalujac tego . Za późno . Jej już nie ma wspaniała kobieta była zostawiła 3ke dzieci . Bo mężowi odjebalo.

Zgodze się. U mojej mamy na śląsku wykryli zatrucie wody w szkole... bakterie E. Coli i zakorkowali woda w całej miejscowości a wody w sklepach (gdzie tam kilka na krzyż jest) brakło i najbliższa była 30 km od nich...
Beczkowozu też ludziom nie dali...
I podobno własnie bili się o jedzenie i wodę...

Hej dziewczyny wczoraj biorę duphaston na wywołanie miesiączki, mam pytanie może któras wie czy po wywołanej miesiączce normalnie jest owulacja??

Będzie, będzie spokojnie :) Możesz mieć tylko krótszą miesiączke ;)

Czy ktoś w ogóle został tutaj starający, czy już same szczęśliwe byłe staraczki tu mamy?

Mamy, mamy. Ja już mam pakiet dośmiertny wykupiony na tym wątku :D

Dziewczyny, dla zainteresowanych, dostałam info, że ruszył program dofinansowania in vitro (6.000 zł) dla Warszawy. Maila dostałam od Kliniki Invicta, więc pewnie tam można się dowiadywać co i jak :)

U mnie w pracy każą nosić maseczki z filtrem ;)

Jeśli macie już weekend to zazdroszczę ... Kurczę w pracy dziś do 23 i do tego taki zapieprz, ze szok i wszystko na już, mało ludzi , nie przyszli... Ok wygadalam się, idę sobie heh ;)

Dzieczyny czy na początku ciąży bolały Was plecy w krzyżu? Zaczęły mnie dziś dość mocno bolec i się martwie [emoji22]
Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie :) Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwię :)

reklama
Do góry