reklama
Dziewczyny potrzebuje rady za 3 dni powinnam dostac @. Dziś mam 25dc z 28 ogólnie mam regularne cykle. A dziś rano obudził mnie potworny ból w krzyżu!! Ciągnie mnie tak jak na @ a dalej nic nie ma :/ już sama nie wiem co myśleć czy już wszystko stracone czy jest szansa czy o co chodzi. :/
:/ ehh no cóż trzeba walczyć dalejŻycie...
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Pytałam was wczoraj o testy, ale już mi ta wiedza nic nie da
Wczoraj dwa testy z kreskami, a dzisiaj dwa negatywne. I okres
Zaczynam 13 cykl z brakiem chęci do dalszej walki. Od wtorku zaczynam Aromek ale zastanawiam się po co skoro to i tak nie da nic.
Czy możecie mi napisać, ile dni po sprawdzonej na monitoringu owulacji dostajecie okres lub plamień zwiastujących okres?
Wczoraj dwa testy z kreskami, a dzisiaj dwa negatywne. I okres
Zaczynam 13 cykl z brakiem chęci do dalszej walki. Od wtorku zaczynam Aromek ale zastanawiam się po co skoro to i tak nie da nic.
Czy możecie mi napisać, ile dni po sprawdzonej na monitoringu owulacji dostajecie okres lub plamień zwiastujących okres?
rossig
Hej dziewczyny, u mnie leniwie.Jak wam mija niedziela? Ja jeszcze w piżamie [emoji33]. Musze się ogarnąć trochę i zabieram się za gotowanie obiadku. Tylko nie mam pomysłu... Może coś podpowiecie?
Dziś robię na obiad spagetti. A wczoraj mieliśmy piersi z kurczaka bez tłuszczu smażone w papirusie.
Jutro wracam do pracy, strasznie mi się nie chce

Ciekawi mnie jak się skończy ten cykl. Bo trafiło idealnie podczas owulki po 39 stopni gorączki. Miałam ją mieć w środę. Ostatnie boboseksy były 3 dni przed owulką. Potem kolejnego dnia już mnie źle samopoczucie dopadło, lekarz i L4. Codziennie gorączka. I teraz już mi lepiej i zauważyłam wodnisty śluz jakby płodny

Więc albo zostało tak jak było i 3 dni przed wystarczyło, albo bezowulacyjny będzie przez chorobę, albo mi się przesunęła jakoś na teraz dopiero. Dziś mam 21dc

Moncia89
Ja nadal cierpię na ból korzonek więc też w piżamie leżę cały dzień w łóżku. Wczoraj gotowalam łopatke w sosie z kaszą, dziś nic, obiad dostaliśmy od teściów.Jak wam mija niedziela? Ja jeszcze w piżamie [emoji33]. Musze się ogarnąć trochę i zabieram się za gotowanie obiadku. Tylko nie mam pomysłu... Może coś podpowiecie?
Śniło mi się że robiłam test i były 2 kreski

Jutro będzie 9 dni do spodziewanej miesiączki, czy warto iść jutro rano na betę?
rossig
Ja bym nie szła. Może zrób na początek jakiś test i zobaczysz czy cokolwiek tam przebija?Jutro będzie 9 dni do spodziewanej miesiączki, czy warto iść jutro rano na betę?
Moncia89
OK, mam już kupione 3 szt testu tego niby mega czułego 10 ml, zrobię rano, może coś tam się przebijeJa bym nie szła. Może zrób na początek jakiś test i zobaczysz czy cokolwiek tam przebija?
rossig
Jasne zrób rano i daj znaćOK, mam już kupione 3 szt testu tego niby mega czułego 10 ml, zrobię rano, może coś tam się przebije

A test jakiej firmy kupiłaś?
reklama
Moncia89
Niestety Pink test, dopiero po zakupie przeczytałam na jego temat złe opinie. A jaki test poleciła byś? To podjadę jutro rano do aptekiJasne zrób rano i daj znać
A test jakiej firmy kupiłaś?