Ja robię, no i tak 9 na 10 zastrzyków nic nie boli.. Ale czasem mi się zdarza piekielny ból, ale nie wiem czemuCzy jest tu mama która przyjmuje neoparin? To moja 2 ciaza z takimi zastrzykami. Wcześniej bralac clexane (czy jakoś tak) i były one spoko. Jednak podawanie Neoparinu jest katorga! Okropnie boli podanie tego dziadostwa w brzuchnie pamiętam aby przy poprzednich zastrzykach występowało coś takiego
reklama
Zapłakana96
Fanka BB :)
Aha i to całą ciążę się stosuje?Przeciwzakrzepowe
bleucoco
Ja to się zastanawiam do kogo nasze będzie podobne, ale coś czuję, że cały tatuśHehe u nas też podobnie, my blondyni ja z niebieskimi oczami mąż z zielonymi a dziecko z czarnymi włosami się urodziło
Ale nie niepokoiło mnie to bo ja też tak wyglądałam jak się urodziłam zajaśniały mi potem włosy
Matka. Wariatka
No właśnie u mnie za każdym razem boli i pieczeJa robię, no i tak 9 na 10 zastrzyków nic nie boli.. Ale czasem mi się zdarza piekielny ból, ale nie wiem czemu![]()
Matka. Wariatka
Ja chyba będę musiała bo w poprzedniej bardzo mocno mi wywaliło znaczniki krzepliwosci z krwii. I obecnie Pani doktor zapisla mi mała dawkę na wszelki wypadek jakby coś tam się zaczęło dziać.Aha i to całą ciążę się stosuje?
bleucoco
Fajfusa na tym etapie to też dziewczynki mająNo ja się dziwię że mi powiedział... zapytał czy chce wiedzieć kto to... A ja mówię że oczywiście [emoji7] To pokazał i fajfusa i powiedział że będzie synek [emoji173][emoji173][emoji173] tak był dobrze odwrócony ze nawet na zdjęciu widać [emoji7][emoji173]
OnaZmijeczka
No to jest duża szansa, 'ciemne' geny są mocniejsze z regułyJa to się zastanawiam do kogo nasze będzie podobne, ale coś czuję, że cały tatuś [emoji23] Ja jasna blondynka z szarymi oczami i jasną karnacją, a on kruczoczarne włosy, gęsta czarna broda, brązowe oczy i lekko ciemniejsza karnacja [emoji23] Ale chciałabym żeby było podobne do starego, zobaczymy [emoji38]
Zapłakana96
To współczuję ja się tak panicznie boję igły że jak widzę pielęgniarkę to momentalnie mi słaboJa chyba będę musiała bo w poprzedniej bardzo mocno mi wywaliło znaczniki krzepliwosci z krwii. I obecnie Pani doktor zapisla mi mała dawkę na wszelki wypadek jakby coś tam się zaczęło dziać.
bleucoco
Więc pewnie urodzi mi się małe cyganiątkoNo to jest duża szansa, 'ciemne' geny są mocniejsze z reguły
reklama
Matka. Wariatka
Ja szaro niebieskie oczy, mysi kolor włosów. Mój mąż oczy czarne, włosy czarne i ciemniejsza karnacja skory. Nie ciemna ale no ciemniejsza jak po dobrych wakacjachJa to się zastanawiam do kogo nasze będzie podobne, ale coś czuję, że cały tatuśJa jasna blondynka z szarymi oczami i jasną karnacją, a on kruczoczarne włosy, gęsta czarna broda, brązowe oczy i lekko ciemniejsza karnacja
Ale chciałabym żeby było podobne do starego, zobaczymy
![]()