sandyy
Fanka BB :)
Ja to samo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1785]Jeszcze tydzień temu dałabym się pokroić za pierogi a dzisiaj [emoji1787][emoji2961] co ta ciąża robi z człowiekiem [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1785]Jeszcze tydzień temu dałabym się pokroić za pierogi a dzisiaj [emoji1787][emoji2961] co ta ciąża robi z człowiekiem [emoji1787]
Ja może i sie pożegnam dziś z moją fasolką bo 2 dni temu był tylko i nadal pęcherzyk ciążowy, to od ponad roku biore fiolik, małe tabletki i od 2 tygodni jakoś femibion 1 biore. Ale bez względu na wszystko fiolik dalej brać będe.Dziewczyny powiedzcie proszę w jakiej formie łykacie kwas foliowy? Ja do tej pory stosowałam femibion 1 ale od 3 dni nie jestem w stanie połknąć tabletki bo mam takie odruchy wymiotne. Czy tabletki pregny są mniejsze? Która pregna zażywa się w 1 trymestrze? Doradzicie?
Weź , kobieto głęboki oddech i zacznij myśleć pozytywnie. Dzidziuś też tego oczekuje. Co ma być to i tak będzie. Zadręczanie się niczego nie zmieni. Na niektóre sprawy nie mamy wpływu.Ja może i sie pożegnam dziś z moją fasolką bo 2 dni temu był tylko i nadal pęcherzyk ciążowy, to od ponad roku biore fiolik, małe tabletki i od 2 tygodni jakoś femibion 1 biore. Ale bez względu na wszystko fiolik dalej brać będe.
Gratuluję [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]Witam się i ja, czytam od dawna ale dopiero dziś pisze, wczoraj byłam na pierwszej wizycie, serduszko bije i lekarz mówi że wszystko jest ok, a że pierwsza ciąża niestety zakończyła się poronieniem to bała się nawet pisać, pozdrawiam i czekam na dobre informacje z dzisiejszych wizyt
Chyba mi taki kopniak potrzebny dzięki [emoji173]Weź , kobieto głęboki oddech i zacznij myśleć pozytywnie. Dzidziuś też tego oczekuje. Co ma być to i tak będzie. Zadręczanie się niczego nie zmieni. Na niektóre sprawy nie mamy wpływu.
Przesyłam pozytywną energię [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172] [emoji172]
Brawo Ty [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]Chyba mi taki kopniak potrzebny dzięki [emoji173]
Biorę prenatal uno, to nie jest mała tabletka. Raz jeden wzięłam w poprzedniej ciąży pregne (po rekomendacji farmaceutki) - myślałam, że zejdę z tego świata.Dziewczyny powiedzcie proszę w jakiej formie łykacie kwas foliowy? Ja do tej pory stosowałam femibion 1 ale od 3 dni nie jestem w stanie połknąć tabletki bo mam takie odruchy wymiotne. Czy tabletki pregny są mniejsze? Która pregna zażywa się w 1 trymestrze? Doradzicie?
Też o tym myślałam, możnaby spokojniej zdjęcie jakieś wrzucić bez obawy że jakieś postronne osoby mogą je zobaczyćA ja mam do Was takie pytanie do Was
Czy chcecie by powstał wątek zamknięty by nie czytali nas wszyscy??