Alee już fajny domek9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alee już fajny domek9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
No to extra [emoji16] fajnie, ze wizyta do przodu[emoji7]No i my z dzidzia też po wizycie NFZ dzisiaj. Pan doktor nawet miły i dużo powiedział wg niego przezierność karkowa 1,0 i kość nosowa widoczna dziecka nie mógł dokładnie zmierzyć bo bardzo ruchliwe jest [emoji5] ostatecznie zmierzył 53mm ale mówił że i tak większe bo miało podczas mierzenia pochylona główkę. No i widziałam jak macha do mnie rączka [emoji7][emoji7][emoji7] taki słodki widok
Jutro prenatalne teraz już wiem że łapiemy się w widełki więc nie mogę się doczekać co to jutro będzie [emoji5][emoji5]
Najważniejsze że lekarz powiedział że wszystko dobrze ☺Właśnie te zdjęcia jakieś takie niewyraźne, że ja tam nic nie widzęDziś nie robił mi 3d czy 4d
Ja tam niedoświadczoną to wolę zapytaćNa tym etapie wydaje mi się, że już się nie koryguje wieku ciazy. Tak mi się przynajmniej wydaje![]()
Trochę poczytalam i już wiem w jaki sposób lekarze to rozróżniaja tak wcześnie. U dziewczynki ten siusiak jest równoległy do kręgosłupa, natomiast u chłopaka prostopadle i odstaje do góryTak dokładnie. Dlatego przed 15tc ustalanie płci na podstawie usg to takie wróżenie z fusów![]()
Brzunio cudowny9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
To moze przy trzecim bedzie za darmoPlacimy [emoji3526]
Za 2 lata byłoby za darmoszke [emoji23]