Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy masz jakieś inne objawy?Właśnie mi coraz lepiej ale ja miałam mdłości tylko wieczorami, w ciągu dnia i rano czułam się dobrze
Nie ma co na zapas sie denerwować. Moje dziecko przez te 2 tyg było dokarmiane mm. Haha nie glodowalam goNo ja akurat nie mam ambicji, żeby za wszelką cenę podać cycka i nie dawać mm, jeśli matka akurat pokarmu nie ma, no co zrobisz... Z drugiej strony, nie wiem czy mi się nie odmienii trochę obawiam się, czy w przypadku podania najpierw mm - gdyby problem z laktacją jednak był - dziecko potem na tego cyca naturalnie przeskoczy, ale chyba nie ma co na zapas się denerwować.
Czekam razem z TobąPodobno można mieć w ciąży.
Jeszcze dwa dni i usg prenatalne, nie mogę się doczekać. Ile u Was trwało całe badanie ?
Dziewczyny mam problem, jestem teraz w 11 tc. Wczoraj wieczorem na wkładce zauważyłam bardzo niewielkie dwie plamki takie brązowawe. Rano wspolzylismy i mam wrażenie ze coś poruszyliśmy bo od rana miałam taki „dyskomfort” ale nie to ze bol poprostu jakieś takie uczucie dziwne tam w srodku, poza tym się na sprzątałam jak to w sobotę, później jeszcze po lazilismy po lesie wiec trochę się zmęczyłam. Zastanawiam się czy to jest mega pilna sprawa i powinnam udać się na sor czy mogę poczekać do jutra ? Jutro mam wizytę u swojego lekarza. Nie czuje się zle, poza tym ze jestem zdenerwowana oczywiście.