reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

hahahha ja tez mam wielki tylek. Tzn jakby druga czesc tulowia wieksza od gornej ;) Tyleek nie tyle co szeroki jak taki wystający ;) I juz najbardziej czego nie znosze to jak cos wchodzi pomiedzy ;) albo jak musze co chwile podciagac bo nie trafilam z rozmiarem i spadaja ze spodniami ;) Nie wiem czy powinnam sie przyznac ale nie potrafie spac bez majtek 🤭 czy pizamka czy koszula, majtki zawsze musza byc ;)
Ja chyba zacznę spać w takich do kolan bo często się budzę w nocy a Siwy już na mnie leży kuwa 🤦

reklama
Ja kiedyś normalnie kurierem zamawiałam, więc można.
Co mi tam kupujesz?
Dosc dawno mi sie skonczylo to pronto niebieskie - lubie to w sprayu, robi robote i fajny zapach, nie zostawia takiego swiecacego filmu, myje tym nawet lustra i nie zostawia smug uzywam do wszystkiego ;), chce kostki do wc, domestosy, ace, plyny i zele do prania, nawet lpyny do mycia naczyn, ale przy okazji jak juz bede zamawiac to cos dla siebie wybiore ;) Ja lubie taka marke wiboo i revolution z kolorowych kosmetykow sa fajne i tanie ;) chce tez cos do samochodu kupic bo az strach tam wchodzic jak sie go nie uzywa ;) kupie tez jakies witaminy i testy owulacyjne - tak wiem po hu.....j 😂 mi one przy niedroznych ale jakos tak mi zostalo w nawyku i dalej jes stosuje po to zeby zobaczyc czy dobrze funkcjonuje ;) Jest tez u nich taki fajny srodek CZYSCI KUCHNIE ;) tak sie nazywa - i ja to tez lubie, chce kupic jakies winko bezalkoholowe bo mi ostatnio polecano i potrzebuje jakies buuble do kapili bo przeciez uwielbiam ;)

Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony

Ja chyba zacznę spać w takich do kolan bo często się budzę w nocy a Siwy już na mnie leży kuwa 🤦
Jak lezy ? :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ja jak spie i ktos albo cos mnie obudzi to potrafie byc niebezpieczna ;) i agresywna ;) Nie lubie jak ktos mnie budzi ;) A jak jestem spiaca to zwyczajnie padam i nie patrze na nic - pamietaz jak ci kiedys opowiadalam ze nagadalam sie Łukaszowi, wyzalilam, opowiadalam jednym ciagiem chyba z 10 minut po czym wlozylam swoje wtykacze do uszu nie czekajac na odpowiedz odwrocilam sie tylkiem i podobno od razu zasnelam ;) Kiedys mielismy taka koldre wielką, małzenską chyba 220x200 i nie dalo rady bo w nocy mielismy odkryte plecy jak sie tylkami obrocilismy ;) Ja musze miec swoja i nie lubie byc dotykana w nocy ( co innego - ranem ;)

Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony
jesuuuuuuu - trzymaj sie jakos!!!! Ty masz zaraz termin produ ...

Dziewczyny jak jest z zakupami w orsseman przez neta? Mozna sobie normalnie zamowic paczke z w ieksza iloscia - chodzi mi o chemie. @sandra777.12 odezwij sie -ona ma 8.05 urodziny ;) Ja dzisiaj pracuje na calego ale juz na programie a nie na tele ;) Dzwonilam tez do Gamety i dzisiaj jedziemy na biocenoze , jestem tez umowiona na za dwa tygodnie na histero ;) Co prawda bede w polowie cyklu a bardziej przy koncowce ale to podobno nie ma wiekszego znaczenia a teraz tam robia sortowo ;/ Ciekawe czy moge sobie zamowic taka paczke do paczkomatu z rosmana?
A mi w Gamecie powiedzieli ze histero robi sie maks do 10 dc. To juz tego nie rozumiem 🤔

A mi w Gamecie powiedzieli ze histero robi sie maks do 10 dc. To juz tego nie rozumiem 🤔
nie wiem ;) Mi powiedzieli ze z 10 dniem cyklu to dlatego ze musza miec pewnosc ze nie jestes w ciazy... Mam miec dzisiaj juz recepte na antybiotyk bez wzgledu na wynik biocenozy... Dzisiaj sie dkladnie dowiem ;) To ci napisze ;) Mysle ze wczesniej przed korona tez innaczej to robili a teraz maja rece pelne roboty ;(

reklama
Do góry