graż_ka
Fanka BB :)
wyluzuję się i mam nadzieję, że przyjdzie okresJeśli sex był 5 dni temu ,to ani test ani beta nie wyjdzie ,poczekaj tak do 10 dni po i wtedy test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyluzuję się i mam nadzieję, że przyjdzie okresJeśli sex był 5 dni temu ,to ani test ani beta nie wyjdzie ,poczekaj tak do 10 dni po i wtedy test
A zdarza się he hewyluzuję się i mam nadzieję, że przyjdzie okresW sumie ciekawe, ktoś miał kiedyś stąd tak późno owulacje w cyklu?
nigdy nie można czuć się bezpiecznymA zdarza się he he
Oj nie ,tym bardziej w tak młodym wieku,jak Ty jesteś, i tak to jest ,że jak się nie chce to niewiadomo jak się zrobi ,a jak człowiek chce dziecko, to się nie danigdy nie można czuć się bezpiecznym![]()
przyznam szczerze, że tak się zestresowałam tym wszystkim, jak mi nie przyszła w pierwszym dniu miesiączka, że na następny dzień przeszłam do fazy akceptacjiOj nie ,tym bardziej w tak młodym wieku,jak Ty jesteś, i tak to jest ,że jak się nie chce to niewiadomo jak się zrobi ,a jak człowiek chce dziecko, to się nie da
Ha ha no różnie to bywa ,poczekaj jeszcze ,jak do tygodnia nie dostaniesz ,to idź na bete albo do ginekologaprzyznam szczerze, że tak się zestresowałam tym wszystkim, jak mi nie przyszła w pierwszym dniu miesiączka, że na następny dzień przeszłam do fazy akceptacjiPewnie okaże się, że wszystko w porządku i nie jestem w ciąży - ale będzie to połączone z jakimś dziwnym uczuciem, bo trochę się już oswoiłam z myślą, że mogę w niej być
![]()
dzięki!Ha ha no różnie to bywa ,poczekaj jeszcze ,jak do tygodnia nie dostaniesz ,to idź na bete albo do ginekologa
o bol glowy to ja mialam strasznyTak inaczej boli brzuch i na piersiach widoczne żyłki plus ból głowy i mdłości lekkie...![]()
Ale tak że w nocy spać nie mogę, i często się budzę a jeść to mi się wg nie chceo bol glowy to ja mialam straszny
Wlasnie to tez objaw albo zwiekszony apetyt albo jego brakAle tak że w nocy spać nie mogę, i często się budzę a jeść to mi się wg nie chce![]()