Agnieszka19m
Fanka BB :)
Jest tu jakaś mama.po łyżeczkowaniu? Ile czekaliście że staraniami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje@Agnieszka19m bardzo mi przykromam nadzieję że ktoś spojrzy jeszcze raz na obraz na USG, żebyś miała pewność właściwej diagnozy. Przytulam
![]()
W prawdzie było to 3 lata temu ale lekarz mi mówił żeby odczekać 3 cykleJest tu jakaś mama.po łyżeczkowaniu? Ile czekaliście że staraniami?
Przepiekne kwiaty!Dziewczyny zobaczcie jakie kwiatki dostałam od synusia![]()
Bardzo mi przykro.Jest tu jakaś mama.po łyżeczkowaniu? Ile czekaliście że staraniami?
Wy też boicie się robić jakiekolwiek zakupy dla swoich fasolek?
Bo chcialabym wydatki rozłożyć w czasie...ale strasznie się boję...
I już kilka świetnych ofert na olx poszło w siną dal...
Mam problemy z odczuwaniem ciepła więc pierwszym i jedynym narazie zakupem jest termometr do wodyWy też boicie się robić jakiekolwiek zakupy dla swoich fasolek?
Ja zrobiłam pierwsze zakupy z mysla o dzidziusiu - materiały na pieluszki wielorazowe. Takie unisex kupiłamWy też boicie się robić jakiekolwiek zakupy dla swoich fasolek?
Ja juz kupujeWy też boicie się robić jakiekolwiek zakupy dla swoich fasolek?