reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
Odwazylam sie podac dzisiaj malej danonka waniliowego - tego najmniejszego.
Chcialam podac tylko jedna/dwie lyzeczki i zobaczyc jaka bedzie reakcja, ale mala tak sie domagala, ze dalam calego. Dobrze, ze to ten malutki byl :sorry:....teraz tylko mam nadzieje, ze nie bedzie zadnej rekacji uczuleniowej :baffled: po akcji z jajkiem to juz mam pietra niezlego przy podawaniu jakichkolwiek nowosci :eek:

Odwazylam sie podac dzisiaj malej danonka waniliowego - tego najmniejszego.
Chcialam podac tylko jedna/dwie lyzeczki i zobaczyc jaka bedzie reakcja, ale mala tak sie domagala, ze dalam calego. Dobrze, ze to ten malutki byl :sorry:
widzę że wszystkim dzieciom smakują danonki, moja najbardziej lubi truskawke i brzeskwnie chociaz wanilie też zje

widzę że wszystkim dzieciom smakują danonki, moja najbardziej lubi truskawke i brzeskwnie chociaz wanilie też zje
Karol zjada te większe 80g. Tylko że on generalnie traci zainteresowanie jedzeniem po zaspokojeniu pierwszego głodu. Potem trzeba go zagadywać, albo wręcz karmić w czasie zabawy. Wiem, że tak się nie powinno robić, ale zależy mi żeby się najadał w dzień, a nie budził się w nocy.

Karol zjada te większe 80g. Tylko że on generalnie traci zainteresowanie jedzeniem po zaspokojeniu pierwszego głodu. Potem trzeba go zagadywać, albo wręcz karmić w czasie zabawy. Wiem, że tak się nie powinno robić, ale zależy mi żeby się najadał w dzień, a nie budził się w nocy.

jej ja mam to samo! 5 łyżeczke zje spokojnie a potem biegam za nią:baffled:wiem, że to źle ale on tak mało je (190 g zupy na dwa dni), że jej wciskam:zawstydzona/y:

to jednak dajecie te danonki?? ja chyba nie dam:sorry2:

Ja na razie nie podaje danonków, ale za to dałam mu pół mlecznej kanapki:tak:,

z karmieniem nie mam na razie kłopotów (odpukać:-p), siedzi w krzesełku i je, tyle że robi to bardzo powoli:-D, zupkę muszę odgrzewać ze 3 razy:laugh2:, dokładnie przeżuwa każdy kęs, nawet z kaszki:-D:-D:-D

reklama
to nie sadzacie dzieci do karmienia w krzeselku?

danonki daje, bo w tym artykule byly wymienione jako takie, ktore dziecku podawac mozna, ale najlepiej raz na kilka dni, bo sa przeslodzone. Takze co jakis czas bedzie dostawac.

Do góry