reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
O kurcze tu prawdziwy wysyp :-)
U nas ida trojki ale tez jakos gina w akci:baffled: juz przeswituja ale jakiej cholery niechca wyjs to ja niewiem :dry:

U nas idzie dolna piątka lub czwórka...ciężko stwierdzić:-(.Klaudusia jest niespokojna a dziąsełko ogromne:szok:.
My również greatulujemy nowych nabytków wszystkim styczniaczkom i życzymy cierpliwości....jak mają przyjść to przyjdą;-).

A stwierdzenie że łyse dzieci są bardziej inteligentne bardzo mi się podoba...i wygląda na to że my również należymy do tych średnio:-p

U nas też opuchnięte górne dziąsła, bo idą czwórki, a trójeczki też chyba będą lada moment ;-) No może nie taki moment, bo widzę, że te zębolki długo się wyrzynają :-( Witek strasznie marudzi i ślini się na potęgę :baffled:

Jak czytałam, że Wasze dzieciaki mają bąbel w miejscu czwórki, to aż uwierzyć nie mogłam, a teraz widze, że Emi ma taką bańkę, że nie wiem. dziwić się, że spać nie chce? pewnie boli

reklama
  1. Ewela ma 6 zęboli- dolne i górne jedynki i górne dwójki, ale na razie na tym stop.... Natomiast Olka nabyła wieeeelką górną jedynkę stałą i teraz siedzi w kącie i buczy, że ma w buzi łopatę. No cóż stałe zęby są większe od mleczaków i te rozmiary ją chyba przerażają:-D

Do góry