Cudownie!! Wszystkiego Najlepszego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!! Wszystkiego Najlepszego
Cześć ciociemy oficjalnie jutro mamy roczek, ale dziś była imprezka [emoji3531] wszystko się udało
mały pod koniec już marudził, ale dał radę !
Nie dowierzam,że mam już w domu roczniaka [emoji3531] rok temu o tej godzinie kładłam się spokojnie spać i nawet nie przypuszczałam, że za chwilę może być na świecie [emoji85] był to dla nas bardzo trudny rok, ale zarazem najszczęśliwszy bo z tą małą istotą u boku [emoji3531] cieszę się, że na dzień dzisiejszy wyszliśmy z wcześniactwa obronną ręką i dziękuje za każdy kolejny wspólny dzień [emoji4]Zobacz załącznik 1132949
Też nie dawno wrzucałam test po 6mc staraniach , a tera czakam bo w każdej chwili dzidzia będzie z nami . Leci ten czas..... zdrówka tobie oraz wszystkim staraczkom
Wg usg 2.07 wg om 9.7 a według badań lekarza i ostatnich usg koniec czerwcaNooo noooto pozostaje tylko życzyć szybkiego i lekkiego rozwiązania już niebawem. Na kiedy masz tp?
Dziękujemy :*I dla Igorka też sto lat w zdrówku i szczęściu [emoji8]
Ale to zleciało!
Wszystkiego Najlepszego księżniczko [emoji3531]
Nie wiem, naprawdę nie wiem [emoji85] dopiero co odliczałam dni w szpitalu do wyjścia do domu, a my świętujemy już roczek [emoji3531]Szok kiedy to zleciałowszystkiego najlepszego dla Igorka
mały przystojniak
P. S. Paula pięknie wyglądasz![]()
To już lada momentTeż nie dawno wrzucałam test po 6mc staraniach , a tera czakam bo w każdej chwili dzidzia będzie z nami . Leci ten czas..... zdrówka tobie oraz wszystkim staraczkom
Dziękujemy :*Wszystkiego Najlepszego księżniczko [emoji3531]Nie wiem, naprawdę nie wiem [emoji85] dopiero co odliczałam dni w szpitalu do wyjścia do domu, a my świętujemy już roczek [emoji3531]
Dziękujemy [emoji3531]
Jak się czujesz ?![]()
Teraz przed tobą ten fajny czas [emoji847] bynajmniej ja go miło wspominamW końcu całkiem nieźlemdłości na szczęście przeszły już jakiś czas temu i nareszcie żyje jak człowiek [emoji12]. Teraz przebieram nogami w oczekiwaniu na połówkowe, jeszcze 2 tygodnie
![]()
Teraz przed tobą ten fajny czas [emoji847] bynajmniej ja go miło wspominama po połowie to leci już ten czas jak szalony [emoji3531]