reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Witaj Dorota i witaj Mikolajku. Bardzo nam milo powitac kolejnego mezczyzne na BB. Ja rowniez mam na imie Dorota ;-). Twoj synek jest przeslodki.

reklama
Pszczola od jakichs 10 dni nie sypia w dzien:szok: Od czasu do czasu zdarza jej sie zasnac na spacerze w wozku lub w samochodzie, ale to na max. 30 minut. W nocy spi za to idealnie, rowne 13 godzin (od 20 do 9), z 1-2 pobudkami na cyca (a ze spie z nia w lozku, to tak jakby sie wcale nie budzila).

Dominique, Sara tez ostatnio nie chce spac w dzien - juz 2 spacery pod rzad nie spala. Przedwczoraj zasnela na 15 min. w lozku (o dziwo, o 18:00 jak juz na nogach sie slaniala ;-)), a wczoraj po 17:00 jak jechalam z ojcem zawiezc siostre i chrzestna na dworzec.

W nocy tez spi ostatnio lepiej, ale i tak sie budzi kilka razy na picie, ale ze spi ze mna to tez mi to nie przeszkadza, bo tylko podaje jej butelke i zasypiam :-)

Piotrek spi w nocy 9/10 godzin. W dzien 1,5/2 godziny. Nie wiem po kim on to ma, bo ja z P. to straszne spiochy jestesmy... :-p

U nas przez przedzkole z dwoch drzemek zrobila sie jedna, zazwyczaj neicale 2 godziny. Ale za to Pat pada o 21 najpozniej...

u nas nocne spanie bez przerw od 21.00 do 6;00 rano , nastepnie konieczna zmiana pieluchy z wazacej 10 kilo siuskow na czysta, przytulas , ewentualnie napicie sie wody i spanie jeszcze przez 1 h lub 1,5, w weekendy zawsze ta godzinka z rodzicami w duzym lozku ;))))

w dzien konieczna drzemka , ostatnio okolo 1 h

nie nazekamy naprawde bym sie wysypiala gdyby nie stefek , ktory nie zna litosci nad matka juz teraz ;))))))

Alka śpi jak Pszczoła;-) tylko bez cyca w nocy:-p od 20 do 8 z niewielkim poślizgami, w dzień śpi 2 do 3 godzin, a dzisiaj pierwszy raz usypia bez smoka, przegryzła jednego, więc wyrzuciłam, a drugi jej się nie podoba (ale w łóżeczku go zostawiłam, więc zobaczymy, czy się z nim nie pogodziła) ale za to śpi z dwoma kremami do twarzy, chyba się boi zmarszczek:-)

reklama
Do góry