reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Bedyta, :-D:-D:-D:-D

Majka tez czasem spi do 3 godz. zdarza jej sie,ze bierze mnie za reke, mowi "pać" i "daj ocyk" i ciagnie do lozeczka,.o dziwo w dzien nie ma najmniejszego sprzeciwu spania u siebie, w nocy tylko u nas spi od 22 do 8-9

reklama
bedyta- nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D

za nami kiepska noc... po 12 do 3 julcia nie spała...płakała, rzucała sie po łózeczku, a jak ja do swojego łóżka przeniosłam, to uciekała:baffled::baffled:

:-D:-D:-D bedyta bo ure ze smiechu, jak to z kremami???? u nas koniecznie musi byc dudu, na szczescie nie znamy smoczka
no jak to czemu:-) dba o cerę:-p dwa razy dziennie każe się smarować, dodatkowo, obowiązkowo na spacer, no i przynajmniej dwa razy dziennie zmienia buty (czyt. papcie:-p) prawdziwa baba:-)

Oj, dawno tu nie zerkalam.

Musze sie Wam pochwalic troszke - od 5 dni usypiam Jagode w lozeczku. Jeszcze sie buntuje momentami przed swoim lozeczkiem, ale mowie jej od pierwszego dnia, ze musi sie nauczyc spac w swoim lozeczku, bo jest juz duza, dzielna i na pewno da sobie rade... I dziala. Dzisiaj mnie tylko zirytowala i skonczylo sie samodzielnym zasypianiem bez rodzicow - byla cholernie zmeczona, ale bylo za jasno wiec zasnac nie chciala. Wsadzilam ja do lozeczka i wyszlam. Awantura byla godzinna - wchodzilismy raz na jakis czas albo ja albo maz i w koncu zasnela.
Wlasnie spi a ja sie na bb opierdzielam ;-)

Karoo, GRATULACJE!:tak:
Jak wygladalo to zasypianie? Kladlas ja wieczorkiem i wychodzilas czy siedzialas przy niej? Bo ja tez przymierzam sie do przeniesienia Sary z mojego lozka z powrotem do jej lozeczka, ale odkladam to kazdego dnia na kolejny :-p
Szczebelki masz wyciagniete?

Sara wieczorami bez problemu zasypia, ale musze to 10 minut przy niej lezec, przy zgaszonym swietle. Pije mleczko, nogi koniecznie wyklada na mnie i zasypia :-)

Karoo no to super ze sie mala dala nauczyc :-D

moje dziecie tez spi i jeczy w nocy czasem sie budzi z placzem no ale widze ze nie tylko Julka ma takie problemy ze spac nie moze :baffled:

reklama
karoo- gratulacje dla jagody!!!

sandra- jak to nogi wyklada na ciebie??? musi to komicznie wyglądać:-D:-D

Do góry