Martxx1
Fanka BB :)
@młoda1994 jak tak? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję 32 dc kresek brak, okresu brak.. [emoji849]
Testy owu negatywne od 5dc do wczoraj a proga nie zbadam bo nie mam możliwości w DE robienie badań prywatnie. Wszystko na skierowanie musi być.Wyszedł Ci w tym cyklu pozytywny test owu? Badalas progesteron 10 dni po by wiedzieć czy była owu?
No rzeczywiście białoA młoda jak tam u Ciebie ????
Melduję 32 dc kresek brak, okresu brak.. [emoji849]
Tak biało że aż zaczęłam sama z siebie się śmiać@młoda1994 jak tak? [emoji4]
Daj znać jak będziesz miała wynikiDziewczyny, tak mnie wciągnęło szydełkowanie, że zapomniałam napisać newsa![]()
Udało mi się dostać skierowanie na progesteron!także będę mogła sprawdzić, czy moja teza jest słuszna odnośnie straconych ciąż przez niedobór proga
Polecam szydełkowanie, pomaga zapomnieć o ciąży i staraniach i mega wciąga!![]()
Ale slabo :/ teraz maraton po skierowania... Szkoda słów.Testy owu negatywne od 5dc do wczoraj a proga nie zbadam bo nie mam możliwości w DE robienie badań prywatnie. Wszystko na skierowanie musi być.
Test biały [emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana żaden maraton[emoji85] ja jestem pod opieką kliniki. Właśnie wyjeżdżam za 30 minut. Dzisiaj poznam swoje badania hormonalne i wyniki męża nasienia.Ale slabo :/ teraz maraton po skierowania... Szkoda słów.
Kochana żaden maraton[emoji85] ja jestem pod opieką kliniki. Właśnie wyjeżdżam za 30 minut. Dzisiaj poznam swoje badania hormonalne i wyniki męża nasienia.
Będziemy walczyć [emoji123][emoji123] zobaczymy czego się dowiem dzisiaj. Boję się trochę wyników męża.W takim razie do przodu Kochana, jesteś bardzo silna, trzeba walczyć dalej [emoji106]