Juz nie bede testowac, po niedzieli mam wizyte u ginekologaPoczekaj spokojnie bo @ albo zrob sobie jak nie wytrzymasz np za 3 dni z porannego moczu i zobacz czy bedzie cos widac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz nie bede testowac, po niedzieli mam wizyte u ginekologaPoczekaj spokojnie bo @ albo zrob sobie jak nie wytrzymasz np za 3 dni z porannego moczu i zobacz czy bedzie cos widac
Jeszcze zobacz jaki będziesz miała okres.
Bo jak skapy i krótki to może to plamienie.
No ale ginekolog nie potwoerdzi ci ciazy jeszcze przed terminem @Juz nie bede testowac, po niedzieli mam wizyte u ginekologa![]()
RozumiemTo na pewno @. Po porodzie mi się zmieniło i od razu jest z grubej rury że tak powiem
Może w następnym cyklu...
Nie potwierdzi, ale zrobi badania i bede wiedziala na czym stojeNo ale ginekolog nie potwoerdzi ci ciazy jeszcze przed terminem @![]()
Ja mam duza wadę wzroku ale widzę tego bladziocha. Masz możliwość zrobienia bety?Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,
Rozumiem cie. Przytłacza to "zebranie" o skierowanie na badania. Mieszkam w DE i tu z tym koszmar.Też myślę o becie, jedynie w poniedziałek może uda mi się 'wyżebrać' bo mieszkam poza PL, sama na weekend dałam sobie wątpliwości, [emoji85]
Ten to widze.Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,