rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
nie straszcie mnie dziewczyny:-(.... mój HUbek dalej tylko na nutramigenie... no z kliekiem z ryżu...ale co mamy zrobić, jak narazie nie może nic jeść
wierzę, że nauczy sie potem żuć i gryźć...:-
-
-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co mu dawałaś Dicoflor czy Lakcid?Czy jeszcze co innego?A poza tym kukurydziane produkty nie są najlepsze dla dzieci z AZS,mogą pogarszać stan skóry.(niestety)My jemy na szczęśie,ale też nie duzo.no nie może niestety nic inego narazie... jadł już niektóre produkty i nie było reakcji na skórze, ale za to przestał przybierać,a to jeszcze gorzej niż problemy ze skórą, ma niedobory niektórych bakterii w jelitach i przez to to wszystko:-(dostał praparat na uzupełnienie tych chol...rnych bakterii to skóra sie tak pogorszyła jak nigdy:-(
już czasem nie daje rady z tym wszystkim....:-no:
![]()
Ja wiem nuśka,nie chciałam cie poprawiac.Przecież wy nie borykacie sie z problemem AZS i masz prawo nie wiedziec.Też przypadkiem znalazłam tę wiadomość.Ale prawda jest taka,że dzieci alergiczne,to WSZYSTKO może uczulać.Ja z tymi chrupeczkami tak tylko zapytalam......nie mam dzieciatka z AZS dlatego nie wiem co mozna a co nie...
:-(
Rosmerta, nie martw sie tym lykaniem, bedzie dobrze...zreszta Wy jestescie usprawiedliwieni....;-)przeciez nie mozesz podawac czegos czego nie mozna no nie![]()
jeśli może jeść ryż, to może spróbuj mu dawać wafle ryżowe? Są takie, co w składzie mają tylko ryż i sól. Jakby chciał je jeść (Misio tylko je gniótł w rączkach, do buzi nie brał), to już mógłby na nich ćwiczyć żucie. Albo próbuj mu robić kleik z grudkami - też trzeba szczęką popracować, żeby rozetrzećnie straszcie mnie dziewczyny:-(.... mój HUbek dalej tylko na nutramigenie... no z kliekiem z ryżu...ale co mamy zrobić, jak narazie nie może nic jeśćwierzę, że nauczy sie potem żuć i gryźć...:-
-
-(