reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

nie straszcie mnie dziewczyny:-(.... mój HUbek dalej tylko na nutramigenie... no z kliekiem z ryżu...ale co mamy zrobić, jak narazie nie może nic jeść:confused: wierzę, że nauczy sie potem żuć i gryźć...:-:)-:)-(

reklama
a Hubcio nie moze nawet chrupek kukurydzianych???? bo jak moze to chociaz cos takiego mu dawaj....hmmmm......sama nie wiem...;/

no nie może niestety nic inego narazie... jadł już niektóre produkty i nie było reakcji na skórze, ale za to przestał przybierać,a to jeszcze gorzej niż problemy ze skórą, ma niedobory niektórych bakterii w jelitach i przez to to wszystko:-(dostał praparat na uzupełnienie tych chol...rnych bakterii to skóra sie tak pogorszyła jak nigdy:-(
już czasem nie daje rady z tym wszystkim....:-:)no::no::no:

no nie może niestety nic inego narazie... jadł już niektóre produkty i nie było reakcji na skórze, ale za to przestał przybierać,a to jeszcze gorzej niż problemy ze skórą, ma niedobory niektórych bakterii w jelitach i przez to to wszystko:-(dostał praparat na uzupełnienie tych chol...rnych bakterii to skóra sie tak pogorszyła jak nigdy:-(
już czasem nie daje rady z tym wszystkim....:-:)no::no::no:
A co mu dawałaś Dicoflor czy Lakcid?Czy jeszcze co innego?A poza tym kukurydziane produkty nie są najlepsze dla dzieci z AZS,mogą pogarszać stan skóry.(niestety)My jemy na szczęśie,ale też nie duzo.

Ja z tymi chrupeczkami tak tylko zapytalam:zawstydzona/y:......nie mam dzieciatka z AZS dlatego nie wiem co mozna a co nie...:sorry2::-(
Rosmerta, nie martw sie tym lykaniem, bedzie dobrze...zreszta Wy jestescie usprawiedliwieni....;-)przeciez nie mozesz podawac czegos czego nie mozna no nie:cool2:

musze spróbować bo np. surowe jabłko bez skórki dostaje i sobie ściera zębami może on zwyczajnie tego nie lubi takich kanapek hmmm:confused::confused:

Co do parówek to podobno morlinki są dostosowane dla dzieci, mają więcej mięsa niż papieru;-)

a poniżej MIchaś się wypowiedział na ten temat;-)

s
q 6ę6 666666666666666666666
i
/8e-*c*-i+
-
,
ż

+
+
63+0
00000
3
+333333333
+
32*-*-*-****-+9+-+-++-++96+6,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

3
33333333333333333333,
,00000000000000,0000000000000
0
1111111111111111111111111111111111111+62

000000132222222222222222222222220,

U mnie Emilka je właściwie wszystko co może dostać :tak:bułkę dostaje w całości w rękę i raczej nie kroję jej nic chyba że np szynkę pokroje bo lubi dawać psu:angry: i tak to dałaby mu całą i by zjadł a tak jak da kawałek to coś tam sama skubnie :-D

Ja z tymi chrupeczkami tak tylko zapytalam:zawstydzona/y:......nie mam dzieciatka z AZS dlatego nie wiem co mozna a co nie...:sorry2::-(
Rosmerta, nie martw sie tym lykaniem, bedzie dobrze...zreszta Wy jestescie usprawiedliwieni....;-)przeciez nie mozesz podawac czegos czego nie mozna no nie:cool2:
Ja wiem nuśka,nie chciałam cie poprawiac.Przecież wy nie borykacie sie z problemem AZS i masz prawo nie wiedziec.Też przypadkiem znalazłam tę wiadomość.Ale prawda jest taka,że dzieci alergiczne,to WSZYSTKO może uczulać.:szok::szok::szok:

reklama
nie straszcie mnie dziewczyny:-(.... mój HUbek dalej tylko na nutramigenie... no z kliekiem z ryżu...ale co mamy zrobić, jak narazie nie może nic jeść:confused: wierzę, że nauczy sie potem żuć i gryźć...:-:)-:)-(
jeśli może jeść ryż, to może spróbuj mu dawać wafle ryżowe? Są takie, co w składzie mają tylko ryż i sól. Jakby chciał je jeść (Misio tylko je gniótł w rączkach, do buzi nie brał), to już mógłby na nich ćwiczyć żucie. Albo próbuj mu robić kleik z grudkami - też trzeba szczęką popracować, żeby rozetrzeć

Do góry